Çalışanları Haberleri

Çalışanları Haberleri

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hürriyetçiler kahvaltıda buluştu

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karamürsel Temsilciliği, Pazar günü İspirli Cafe’de Eğitim Çalışanları ile bir araya geldi. Şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşullarına rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Karamürsel Belediyesi çalışanlarına ZAM

Karamürsel Belediyesi'nde işçilere ZAM Karamürsel Belediyesi sendikalar ile görüşerek personel ücretlerinde refah zammı verildiğini duyurdu

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Karamürsel Belediyesi çalışanları için çığır açtı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda resmen insafa geldi ve yıllardır yapmadığı, aldırmadığı, önemsemediği, görmezden geldiği her şeyi ne hikmet ise bir anda değiştirmek için harekete geçti.

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Büyükakın duyurdu: 3 ay daha ücretsiz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sağlık çalışanları ve eczacılara ulaşımın 3 ay daha ücretsiz olacağını duyurdu. 

Alkışlar Saadet Partisi kadın kollarına

Saadet Partisi Karamürsel Kadın Kolları 14 Mart Tıp Bayramında sağlıkçıları yine unutmadı.

Alper Yolcu yine babalık sevincini tattı

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanlarından Alper Yolcu tekrar babalık sevincini yaşadı.

Belde A.Ş.’de sözleşme tamam.Gözler Karamürsel'de

Büyükşehir Belediyesi’nin Belde A.Ş. şirketinde çalışanları ilgilendiren toplu sözleşme pazarlığı üzerinde nihayet anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Hak-İş Karamürsel'de sağlık çalışanları ile buluştu

Sağlık Bakanlığına bağlı tüm iş yerlerinde çalışan sağlık işçilerinin yetkili sendikası Hak-İş Karamürsel’de sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Türkan Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği üyesi ve Karamürsel Belediyesi eski çalışanlarından Türkan Yıldız tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

İŞ YAPIYORUZ DİYE VATANDAŞA ZULÜM EDEMEZSİNİZ!

Karamürsel Dal-Çık inşaatını üstlenen taşeron firma çalışanları artık esnafa ve vatandaşa zulüm etmeye başladı.

Karamürsel’de zincir market çalışan 2 kişide korona çıktı

Karamürsel’de faaliyet gösteren yerel bir market zinciri çalışanlarına yapılan korona testleri

Karamürsel'de Eczane çalışanlarına korona testi yapıldı

Karamürsel'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tarama testleri yapılmaya başlandı.

Kamu çalışanlarına resmi açıklama! Uzaktan çalışma imkanı verildi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, corona virüsle Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler konulu genelge Resim Gazetede yayımlandı.

S.S.127 NOLU KOOPERATİFİ ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Karamürsel S.S.127 NOLU KARAMÜRSEL VE ÇEVRE KÖYLERİ KOOPERATİFİN üyeleri ve çalışanları, Suriye'nin kuzeyinde PKKK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Servis minibüsü taksi ile çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü!

Karamürsel'de çalışan işçileri taşıyan Sefa-Merve isimli şirketin çalışanlarını taşıyan servis otobüsü ile bir taksi çarpıştı.

Başkan Büyükakın’dan çalışanlarına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.'de çalışan işçilere ilk yıl yüzde 45, 2. yıl yüzde 12 oranında zam yapıldı. Anlaşmaya göre belediye işçisi 900 lira zam almış oldu.

Mehmet Yakan trafik kazasında yaşamını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlçe Milli Eğitim müdürlüğü çalışanlarından

Acı kaybımız

Gazetemiz çalışanlarından değerli mesai arkadaşımız Engin Akgün'ün hanımı Banu Akgün'ün kardeşi genç yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek

Kocaeli Valiliği açıkladı! Artık yasak!

Kocaeli Valiliği tarafından dün alınan kararla artık okul çevrelerinde öğrenci aileleri, veliler ve okul idareci, öğretmenler ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişilerin beklemesi ve seyyar satıcıların bekleme ve satış yapması yasaklandı.

Haftada 45 saati geçen çalışanlara ek prim

İşverenler çalışanlarına yaptırdığı fazla çalışmalara karşılık ek ücreti ödemek zorunda.