Camia Haberleri

Camia Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Hasan Turhan reis hayatını kaybetti

Ülkücü eski Başkan Hasan Turhan hayatını kaybetti Kocaeli'de ülkücü camiada tanınan isimlerden olan Hasan Turhan hayatını kaybetti.

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

Karamürsel'de okul müdürü kalbine yenildi

Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymekam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

Corona virüsü tedavisi gören ‘Pele Mehmet’ hayatını kaybetti

Karamürsel’de büyük bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Turan yaşamını kaybetti.

Karamürsel’de korona bir can daha aldı!

Karamürsel’de Korona bir can daha aldı. Karamürsel’in tanınmış ve sevilen simalarından futbol camiasının çok yakından tanıdığı Cihan Yardım’ın babası

Karamürsel'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar 

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların  listesi açıklandı

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Erkan Mavi başkanlık için bende adayım dedi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiasında geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erkan Mavi adaylığını açıkladı.

Eğitim camiasından polislere taziye ziyareti

Karamürsel eğitim camiasından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polis kardeşlerimiz için

Karamürsel'in Altın Çocukları evlendi

Karamürsel'in altın çocuğu ve gazetecilik camiasının sevilen yüzü Mustafa Çelik, dünyalar güzeli, Merve Oral ile ilçemizde yapılan muhteşem bir nikah töreni ile

Karamürsel’de Fırıncı, 15 Bin lira, Ceza Yedi

Böylesi ne görüldü nede duyuldu, olay Karamürsel ilçesi Camiatik Mahallesi, Atatürk Caddesi No:24/1 adresi üzerinde bulunan

Karamürsel Milli Eğitim'de neler oluyor?

Karamürsel Milli Eğitim’de neler oluyor? AKP hükümetinin paralel yapı adı verilen cemaat yapılanması karşı yürüttüğü mücadele kapsamına Karamürsel’de bazı okul müdürlerine “cemaatiçi” suçlaması yapılması eğitim camiasını sarstı. AKP hükümetinin sürdürdüğü Fetullah Gülen Cemaatti'ne karşı mücadele Karamürsel’de eğitim camiasında tartışma yarattı.

KARAMÜRSEL'İN SEVİLEN RADYOCUSU ASKERE GİDİYOR

KARAMÜRSEL'İN SEVİLEN RADYOCUSU ASKERE GİDİYOR Karamürsel'de 2007 yılında radyo camiasına merhaba diyen, ardından Kocaeli ve Düzce’de çeşitli radyolarda görev yapan Recep ÖZGÜNEŞ, vatani görevi dolayısıyla Final programı yaparak dinleyenlerine veda etti. Program boyunca sosyal medya ve telefonlarla dinleyenler ÖZGÜNEŞ’e ulaşarak hayırlı teskereler dilediler. Son olarak Karamürsel’in ilk ve tek radyosu olan Radyo Karamürsel’de Yayın Müdürü, Program Yapımcısı ve Sunucusu olarak görev yapan ÖZGÜNEŞ, vatani görevini , kısa dönem Piyade Er olarak önce Samsun Merkez’de, ardından Hatay İskenderun’da yapacak. Bizlerde Karamürsel.tv Ailesi olarak başarılı radyocu muza hayırlı teskereler dileriz.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Okulların açılış tarihi ertelendi.

Bakan Çelik daha sonra şu açıklamayı yaptı: "Okulların açılışının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesi" talebimize, Milli Eğitim Bakanı'mız, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin bayramı aileleri ile geçirmeleri yönünde talepleri var" diyerek olumlu baktı. Konuyu Başbakanımıza sunduk. Onay verdi. Okullar, Kurban Bayramı sonrası açılacak. Turizm Camiamıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Karamürselli Meslektaşımız evlilik yolunda ilk adımı attı hadi hayırlısı

Basın camiasının sevilen isimlerinden ilçemizde esnaf olan Rasim Şeref Çelik ile ev hanımı Zahide Çelik'in oğulları Mustafa Çelik, yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Merve Oral ile nişan yüzüklerini taktı. Önceki akşam kız evinde gerçekleşen törende; esnaf Rasim Şeref Çelik ve ev hanımı Zahide Çelik'in dört çocuğundan biri olan Mustafa Çelik ile Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Büyükşehir 'e bağlı olarak çalışan Ümit Oral ve ev hanımı Güzin Oral'ın güzel kızları Merve Oral'ın nişan yüzüklerini MHP'nin eski milletvekili Lütfü Türkkan taktı.

Ahmet Taşçı Kırkpınar'a Katılamıyor

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor. Tarihi 654.Kırkpınar Yağlı güreşleri bugün Selimiye Camiinde kılınan Cuma Namazından sonra başlamış olacak. Kırkpınar’a 25 yıl damga vuran ve 12 kez Başpehlivanlıkla 2 kez ebedi Altın Kemer alan Türkiye’nin tek ilçesi pehlivanlar diyarı Karamürsel’e Güreş Federasyonu’ndan deprem gibi darbe geldi. Karamürselli efsane pehlivan Ahmet Taşçı’nın, 26 yıl aralıksız Kırkpınar’da güreşen 56 yaşındaki Aliço’nun rekorunu kırmaya hazırlandığı 654. Tarihi Kırkpınar’da güreşemeyeceğinin, Federasyondan gelen resmi açıklaması, güreş camiasında ŞOK etkisi yarattı.

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığını açtı

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığı’nı açtı İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Vatan Partisi Kocaeli Örgütü de ilçe örgütlerinin açılışlarını tek tek yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın açılışını davullu zurnalı gerçekleştirdi. Sibel Fitoz Çelik’in ilçe başkanı olduğu ilçe örgütü, Camiatik Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İş Hanı Kat: 3 adresinde hizmete girdi.