Canbaba Haberleri

Canbaba Haberleri

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Kocaeli Valiliginden çok önemli duyuru!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Çok şükür yasak bitti

Karamürsel’de seyirci yasağı bitti İlçede geçtiğimiz haftalarda iki grup arasında çıkan kavga büyümüş daha sonra yapılan toplantılarla taraftalar barışmış ve olay tatlıya bağlanmıştı.    

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Kocaeli Valiliği, fırtına beklendiğini duyurarak tedbirli olmak konusunda uyarıda bulundu Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama:

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Vatandaş Seddar Yavuz'a seslerini duyurmaya çalışıyor

Karamürsel'de yüzlerce insan alınmayan önlemler yüzünden mağduriyet yaşarken, bir yandan seslerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a duyurmaya çalışıyor.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karamürsel kıp kırmızı!

Karamürsel'de her geçen gün sürekli olarak artan korona virüs vakaları ilçe halkını her geçen gün daha fazla korkutuyor.

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Karamürsel By Boşnak dualar ile açıldı

Karamürsel By Boşnak dualar ile kapılarını halka açtı. Açılışa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.