Cankurtaran Haberleri

Cankurtaran Haberleri

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

KARAMÜRSEL PLAJLARINDA 9 KİŞİ KURTARILDI

15 Haziran’da başlayan yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde boğulma riskiyle karşılaşan vatandaşlara dönük alınan önlemlerde kendisini göstermeye başladı.

Karamürsel Belediyesi cankurtaran alacak

Karamürsel Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan personel için detaylar ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu.

Karamürsel'in melekleri göreve başladı

Halkın güvenli bir şekilde denize girebilmeleri için İtfaiye Daire Başkanlığı KOSKEM bugün itibariyle haftanın 7 günü Karamürsel Altın Kemer plajı ve Ereğli plajında göreve başladılar.

Cankurtaranlar Plajlardaki Yerlerini Aldılar

Karamürsel başta olmak üzere Kocaeli genelinde görevlendirilen cankurtaran ekipleri yerlerini aldılar.

Mavi bayraklı altınkemer plajı pırıl pırıl

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Hava sıcaklılıklarının 30 dereceyi gösterdiği şu günlerde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı özellikleri ile Kocaeli halkının yeni gözde plajlarından biri haline geldi. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Karamürsel'e akın eden vatandaşlar, Ramazan ayında da plaja ilgi gösteriyor. Plajda güvenlik, Cankurtaran, ilk yardım olanakları, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için olanaklar, yönlendirme levhaları, peyzaj düzenlemesi mevcut olup, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.