Çarşamba Haberleri

Çarşamba Haberleri

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

Öğretmenler Bir Günlük İş Bırakma Eylemi Yapacak

Eğitim İş 29 Aralık Çarşamba günü, 1 günlük iş bırakma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Meteoroloji uyardı: Kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden etkisini hissettirecek.

Kocaeli geneli Dikkat! İşte yasakların detayları 1

18 Kasım 2020, Çarşamba - 20:22 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, alınan yeni kararları açıkladı. Kurulun aldığı karara göre,

İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine pazar yerleriyle ilgili yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, "Pazar Yerleri" konulu genelge ile pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan kararı 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Başkan Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanları'nı Külliye'ye davet etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Gölcüklü Zihinsel engelli Erol 3 gündür kayıp

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde oturan Mahmut Erol isimli zihinsel engelli gençten çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor

Sandık görevlileri için eğitim başlıyor

İl Seçim Kurulu’nda ilçelerde görev yapacak sandık görevlileri için eğitimler de çarşamba günü başlıyor.

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından açıkladı

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği tatil haberi çok gecikmedi. Kocaeli'de okullar bugün tatil edildi. Peki Yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Çarşamba günü Kocaeli'de okullar tatil olacak mı?

Karamürsel Belediyesi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi

2019 Yılının ilk Meclis Toplantısı 2 Ocak Çarşamba günü Karamürsel Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Dikkat! beklenen kar Çarşamba günü geliyor

Bir süredir mevsim normallerinin biraz üzerinde seyreden hava sıcaklığı salı gününden itibaren yerini dondurucu soğuğa bırakacak.

21 Mart 2018 Çarşamba araç sahiplerine kötü haber

Araç sahiplerine kötü haber, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre bu gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş zam yapılacak. Motorinin fiyatı değişmeyecek.

Sürekli işçi kadrosuna geçiş sınavı yapıldı

Karamürsel Devlet Hastanesi sürekli işçi kadrosuna geçiş ile ilgili komisyonca kabul edilen adayların sözlü sınavı 14.03.2018 Çarşamba günü hastane toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel'de o mahallelerde 9 saat eletrik yok

SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karamürsel'de Çarşamba günü planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu.

Gazeteci Ünal Cankut’un annesi vefat etti

Kandıra'da geniş bir kesim tarafından tanınan gazeteci Ünal Cankurt'un annesi Emine Cankurt (86) geçtiğimiz Çarşamba günü rahatsızlanarak

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da

DİKKAT ! Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Kocaeli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Güneşli hava (Salı) ve (Çarşamba) günü yerini sağanak yağışa bırakacak.

Bugün 2017 Kadir Gecesi mi? Kadir Gecesi ne zaman işte detaylar

Bugün 2017 Kadir Gecesi m? İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, çarşambayı perşembeye bağlayan gece idrak edilecek.

Başbakana Yeni Görev

Gelecek hafta, AK Parti Grup Toplantısı 24 Mayıs Çarşamba günü basına kapalı olarak gerçekleştirilecek

Berat Kandili Mesajları

Berat Kandili 2017, 10 Mayıs Çarşamba akşamını 11 Mayıs Perşembe gününe bağlayan geceye denk geliyor.

Karamürsel'de, elektrikler kesilecek

Karamürsel'de elektrik kesilecek. Sedaş'tan yapılan açıklamaya göre 01.03.2017 (Çarşamba) günü sabah 09:00 ile 15:30 Saatleri arasında merkeze bağlı bir çok mahallede elektrik kesintisi yapılacaktır.

Karamürsel'de Çarşamba günü ( 8 ) saat elektrik kesintisi

Karamürsel'de 8 Saat elektrik kesilecek. Sedaş'tan yapılan açıklamaya göre 08.02.2017 (ÇARŞAMBA) günü sabah 08:30 ile 17:00 Saatleri arasında merkeze bağlı bir çok mahallede 8 Saat elektrik kesintisi yapılacaktır.

Karamürsel’e kar ve yağmur geliyor

Karamürsel'de Çarşamba gününe kadar kısa süreli sağanak yağışlar bekleniyor. Hafta sonu ise yeni bir yağışlı sistem etkili olacak.

ADEM ÖZGÜNEŞ KAN BAĞAŞINA DAVET ETTİ

Kan bağışının ve stokların artması için AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, tüm birimleri ile Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’de kan bağışında bulunacak.

Karamürsel'de Yarın kar tatili yok!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada çarşamba günü okulların tatil edilmeyeceğini açıkladı.

Karamürsel ileri musiki derneğine mutlaka uğrayın

Karamürsel'in Musiki denildiği zaman ilk akla gelen derneği hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. 14.12.2016 Çarşamba günü Derneğin kurucu eski başkanlarından

Meteoroloji Karamürsel için tarih verdi! Kar geliyor.

Karamürsel'e kar geliyor. Meteoroloji genel müdürlüğü tahminlerine göre Karamürsel Pazar günü itibarı ile başlayacak olan yağmurlu hava Çarşamba günü