Çekici Haberleri

Çekici Haberleri

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

BETONYOL'DA KURTARICIDAN DÜŞEN MİNİBÜS DÜKKÂNA GİRDİ

Karamürsel’de sabah saatlerinde betonyol girişinde meydana gelen olayda facia kıl payı atlatıldı.

Yeni bir parti daha geliyor

AK Parti içinde bir grubun yeni bir parti kurarak yollarına devam edeceği iddiası gündemdeyken dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

İstanbul'da patlatılan Bombanın yüklü araç Kocaeli'den gitmiş!

Acı bilançonun gün geçtikçe arttığı 44 şehidimizin olduğu bu hain saldırının detayına ilişkin dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Karamürsel'de Trafik Kazası 1 Kişi ağır yaralandı

Karamürsel'de akşam saatlerinde görgü tanıklarının iddialarına göre Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu girişinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Muzaffer Ş. ( 73 ) İsimli yaşlı adama Karamürsel merkezden Yalova istikametine gitmekte olan 41 K 4005 Plakalı aracın sürücüsü İsmet D. (49) karşıdan karşıya geçen birini gördüğünü frene bastığını fakat yolun kaygan olduğu için aracın kontrolünü kaybettiğini söylerken kazada ağır yaralanan Muzaffer Ş ( 73 ) isimli yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince önce Karamürsel devlet hastanesine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken.Kazaya karışan araç olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

KARAMÜRSEL'DE FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Karamürsel'de dün gece meydana gelen kazada facia kıl payı atlatıldı. Görgü tanıklarının iddialarına göre olay dün gece Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi park caddesi üzerinden D-130 Karayoluna çıkmaya çalışan 41 J 928 Plakalı binek araç izmit istikametinden Karamürsel merkez istikametine giden 33 CCU 79 Plakalı tır yola çıkmaya çalışan aracın ön kısmını tamamen kopardı. Görgü tanıkları eğer biraz daha yola çıkmış olsaydı taksiyi param parça olabilirdi derken. 41 J 928 Plakalı aracın içindeki 4 kişide hiç bir hasar almadan kurtuldu. Kaza sonrası önü kopan araç kullanılamaz hale gelirken olay yerine çağrılan çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

KARAMÜRSEL'DE YİNE YAĞMUR YİNE KAZA

Yine yağmur yine kaza. Olay akşam saatlerinde Gulf ışıklı kavşağında meydana geldi .Görgü tanıklarının iddialarına göre Amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde Yalova istikametinden Karamürsel'e gelen 41 K 0759 Plakalı araç Gulf petrol ışıklara gelmeden önce kayarak ışıkların bulunduğu betona çarptı .Çarpmanın etkisi ile betona çıkan araç çevredeki vatandaşların yardımı ile kaldırılmaya çalışıldı fakat olmadı.Olay yerine gelen trafik ekipleri aracı çarptığı yerden çekici yardımı ile kaldırarak trafiği açtılar.Kaza yapan araçta maddi hasar meydana gelirken can kaybı yaşanmadı.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE TIR KAZASI KORKUTTU

Karamürsel Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu yalova istikametine giden iran plakalı ve içerisi boş olan tır kaza yaptı.Aracın şoförü İranlı şoför Haseyin Haşbin (45 ) Yönetimindeki tır görgü tanıklarının iddialarına göre bir anda kaymaya başladı önce yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra aracın ( kupa ) diye tabir edilen şoför mahallinin sıkıştığını ve arka tarafta bulunan dorsesinin'de kayarak yolu ikiye ayıran bariyerlere çarptığını bildirdiler.Olayı gören görgü tanıklarının hemen 112 Acil servis ekiplerine haber verirken. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralı şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da iç kanama ihtimali ile gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildi.Kazadan sonra uzun araç kuyrukları oluşurken trafik sahil yolundan verilmeye çalışıldı.Olay yerine gelen çekici ile yaklaşık bir buçuk saat sonra trafik açıldı.

Karamürsel'de araç alev alev yandı içindekiler

Saat 23:00 sularında Karamürsel Gazanfer bilge mah. Fener yolu Caddesi üzerinde 77 AK 864 Plakalı Dacia Duster marka araç görgü tanıklarının iddialarına göre birden alev aldı. Aracın içerisinde bulunan H.C ( 41 ve S.Ç (43) Araç yanmaya başladıktan sonra araçtan kaçarak uzaklaştılar bu esnada hemen aracın yanında bulunan çay bahçesinde olayı fark eden görgü tanıkları itfaiye ve polisi arayarak haber verdiler .Olay yerine gelen Altınova İtfaiyesi olaya müdahale ederek yanan aracı söndürdü.Yangından sonra hurdaya dönen araç çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Karamürsel'de İki Araç Çarpıştı Biri Ters Döndü

Karamürsel D-130 Amiral Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kaza büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının iddialarına göre Amiral Caddesi ışıklarda bulunan döner kavşakta bir anda büyük bir ses geldiğini 41 JA 0702 Plakalı Opel Marka bir araç ile 35 Y 0306 Plakalı Lada Marka otomobilin çarpıştığını ve 41 JA 0702 Plakalı Opel marka aracın çarpışma etkisi ile yan yattığını gören vatandaşlar hemen araçtaki sürücülere yardım ettiklerini. 41JA 0702 Plakalı aracın sürücüsü Murat O. ve yanında bulunan Nermin O. olaydan yara almazken diğer araçta bulunan Metin Uysal aracından kendi imkânları ile çıkarak olay yerine gelen 112 Ambulansında tedavi gördüler. Ardından Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken kısa bir süre yol trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine gelen çekiciler ile kaza yapan araçlar kaldırılırken. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

KARAMÜRSEL’DE TRAFİK KAZASI

Karamürsel D-130 kara yolu amiral caddesinde yalova istikametinden karamürsel istikametine seyir halinde olan 41 K 1226 Plakalı Fiat Palio marka araç sürücüsü Ahmet Ç. ( 26 ) yan yoldan çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve yan refüje çarpan aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini gören görgü tanıkları hemen polisi arayarak haber verdiklerini söylediler. Olay sırasında Ahmet Ç (26) ve yanında bulunan arkadaşı İsmail P ( 26 ) olay yerine gelen ambulansla karamürsel devlet hastanesine kaldırıldığı yapılan ilk müdahalede araçta bulunan 2 kişininde sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı. Kaza yapan aracı olay yerine gelen karamürsel emniyet müdürlüğü trafik şube ekiplerince olay yerine çağrılan çekici ile kaldırıldı ve trafik açıldı.