Çevre Katliamı Haberleri

Çevre Katliamı Haberleri

Karamürsel’de kurulacak santral vatandaşa sorulacak!

Karamürsel’de daha önce büyük tartışmalara sebep olan Rüzgâr santrallerine bir yenisi daha katlıyor. Adres yine Karamürsel. Santral için “Halkın katılım toplantısı” düzenlenecek.

Karamürsel'e 10 RES Türbini daha yapılacak

Bilindiği üzere, Karamürsel ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesiyle ilgili halkın çeşitli şikayetleri bulunmaktadır. Bu projenin mahkeme tarafından 3 kez iptal edilmesinin ardından

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Karamürsel'de çevre katliamı! Ölen balıklar kıyaya vurdu!

Karamürsel'de yaşanan çevre felaketine vatandaşlar tepki gösterdi. Kıyıya vuran balıkları gören vatandaşlar yetkililere seslenerek acil bir şekilde önlem alınmasını istedi.

Havamız her geçen gün kötüye gidiyor!

Karamürsel'de hava kirliliği her geçen gün daha kötüye gidiyor. 15.04.2022 ( CUMA ) günü alınan veriler ise ilçe merkezinde havanın ne denli kötü olduğunu sizde görebilir ve buradan takip edebilirsiniz.

Karamürsel bu seferde çevre katliamı ile ülke gündeminde!

Karamürsel bu seferde çevre katliamı Fox Tv ekranlarında yayınlanan sabah haber programında İsmail Küçükkaya tarafından ülke gündemine getirilen çevre katliamı haber büyük yankı uyandırdı.

İSMAİL YILDIRIM TAŞ OCAĞI İNŞAATINA KIYAK MI YAPIYOR?

Karamürsel’de yaşanacak muhtemel doğa katliamına neden olacak olan Kızderben mahallesi “TAŞ OCAĞI” inşaatı için Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıyak mı yapıyor?

KARAMÜRSEL HALKI BU YÜZDEN CANLA,BAŞLA ÇIRPINIYOR

Karamürsel’de doğanın katledilmemesi için canla başla çırpınan vatandaşlar ve yaşanacak doğa ve çevre katliamına kılını kıpırdatmayan başta belediye başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel’in önde gelenlerinin yapılacak doğa katliamlarına sessiz kalmasına kimse bir anlam veremiyor.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

İsmail Yıldırım doğa katliamına neden ses çıkarmıyor?

Karamürsel'de yapılması planlanan taş ocağı nedeni ile yaşanacak çevre katliamına Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın sessiz kalması büyük tepkiler almaya devam ediyor.

Karamürsel'de çevre katliamına tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kocaeli Karamürsel'de yaşanan çevre katliamı vatandaşı çileden çıkarttı. Göz göre, göre çevreyi katlediyorlar ve herkes buna seyirci kalıyor diyen mahalle sakimleri yetkililere seslendi.

Karamürsel'de çevre katliamı var!

Kocaeli Karamürsel'de yaşanan çevre katliamı vatandaşı çileden çıkarttı. Göz göre, göre çevreyi katlediyorlar ve herkes buna seyirci kalıyor diyen mahalle sakimleri yetkililere seslendi.