Chp Millet Vekili Haberleri

Chp Millet Vekili Haberleri

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Kocaeli'nin başarılı vekil Hürriyet, İYİ Parti'ye geçiyor

Son Dakika CHP’de 15 milletvekili istifa edip İYİ Parti’ye geçiyor. Bu isimlerden biri de Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet'e Karamürsel'de Büyük İlgi

Dün ilçemize ziyarette bulunan CHP Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ile beraber Karamürsel cuma pazarı ve merkezde halkla buluştu. SEÇİMDEN SEÇİME Genelde millet vekillerini sadece seçimden önce görmeye alışık olan halk karşılarını çıkan millet vekilini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.Seçildiği günden bu yana özellikle Karamürselli Şeyda öğretmen ve eşi için yaptıklarıyla Karamürsellilerin gönlüne taht kuran Hürriyet Karamürsel halkı tarafından çok büyük bir sevgiyle karşılandı.Karamürsel halkının sorunlarını dinledi ve elinden gelen her konuda sizlerin yanındayım dedi.