Çıkışlar Haberleri

Çıkışlar Haberleri

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

31 ilde giriş-çıkışlar 15 gün daha uzatıldı

İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş çıkış kısıtlamasının 15 gün daha uzatıldığını duyurdu.

Karamürsel girişinde sıkı denetimler başladı

Karamürsel istikametine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, sağlık kontrolleri ve gerekli evrakları incelenerek ilçeye giriş yaptılar.

Yalova'da dahil 5 ile daha giriş çıkış yasaklandı

Yalova'da dahil 5 ile daha giriş çıkışlar yasaklandı.

İstanbul'da otobüsle şehir dışına çıkışlar durduruldu

Koronavirüs salgınına karşı ulusal düzeyde önlemler alınıyor Yerel yönetimler de alınan önlemler kapsamında uygulamaları hayata geçiriyor.

Şarbon paniği git gide büyüyor! 3 Köy karantinaya alındı

Gölcük'te bulunan bir besi çiftliğindeki hayvanlarda şarbon virüsü tespit edilmesi sonrasında ilçenin Selimiye, Lütfiye ve Sofular köyleri karantinaya alınarak, hayvan giriş çıkışları yasaklandı. 

İsmail Yıldırım nerede güreşiyor!

Karamürsel bilindiği üzere "GÜREŞÇİLER DİYARI" olarak anılmaya devam ediyor. İlçemizin giriş ve çıkışlarında KOCAMAN, KOMAN yazılarla "GÜREŞÇİLER DİYARI KARAMÜRSEL" yazar.

Şehri İstanbul'a Giriş Çıkışlar Kapatıldı

İstanbul'da hava ve deniz polisinin desteğiyle "Kurt Kapanı-6" operasyonu başlatıldı.

İstanbul'da büyük operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00'da 'Kurtkapanı 1' adlı denetime başladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda İstanbul'a girişlerde kontrol noktaları kuruldu.