Çıkma Haberleri

Çıkma Haberleri

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Tarlalar ard arda icradan satışa çıkmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde icralar ard arda tarlalar satışa çıkmaya başladı.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Lütfen görenler haber versin! Aile perişan oldu paylaşın lütfen

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta ani bir şekilde ortadan kaybolan Gizem Tan'ın ailesinin kızlarını her yerde ararken son olarak Müge Anlı'nın programına çıkması sonrası kayıp kızdan haber geldi.

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Binlerce arı iş yerini adeta istila etti!

Karamürsel'de binlerce arı bir iş yerini adeta istila ederek içeride çalışmakta olan kişilerin iş yerinden çıkmasını engelledi.

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

Cumhurbaşkanı tam kapanmanın tarihlerini açıkladı

Son dakika açıklamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. İşte kapanma kararı ile alakalı tüm detaylar haberimizde

Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika haberi! 5 gün yasak…

Gelen son dakika haberine göre pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda Ramazan Bayramı ve alınacak yeni tedbirlerle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

İznik yolunda icradan satılık arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel İcra Dairesi arsa satıyor. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan 1387 m² arsa icradan satılıyor.

Hafta sonu kısıtlaması yüksek ve çok yüksek illerde devam edecek

Hafta sonu kısıtlamasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşük ve orta riskli illerde yasağın sona erdiğini açıkladı. 

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Karamürsel halkına önemli duyuru

Yılbaşı tatili ve sokağa çıkma yasağının Cuma günü olması nedeni ile Cuma günü kurulması planlanan Cuma

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Kocaeli Valiliğinden yeni corona genelgesi!

Kocaeli valiliğinden corona virüsü salgınıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede yılbaşı için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yer alırken alınan yeni kararlar da duyuruldu. 

Biraz SEVGİ, Biraz MAMA

Karamürsel genelinde sokağa çıkma yasağı nedeni ile sokak hayvanları aç kalmasın diye hayvan gönüllüleri seferber oldu.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde 8 saat elektrik yok

Karamürsel'de bazı mahallelere 13 Aralık'ta 8 saat elektrik verilemeyecek.

Yasak başladı! İşte bütün detaylar

Son dakika: Türkiye genelinde 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Fırın ve marketler açık mı? Kimler yasaktan muaf?

Sokağa çıkma yasağında bakkal ve fırınlar açık mı?

Türkiye’de dün akşam saat 21.00 itibariyle 56 saat sürecek sokağa çıkma yasağı başladı.