Cinsel Istismar Haberleri

Cinsel Istismar Haberleri

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

Öğrenci yurdunda erkek çocuğa tecavüz

Yalova'da Halil Bağlı Talebe Yurdu'nda 12 yaşındaki U.E., yurtta Kuran ve Türkçe dersi veren 26 yaşındaki M.Z. tarafından cinsel istismara uğradı.

El kadar çocuğa cinsel istismarda bulunup alnına 'enayi' yazdılar

Karamürsel’de yaşayan iğrenç olayda Y.T.'nin eşi A.T., kızları C.N.T.'yi de yanına alarak evi terk etti.

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Allah belanı versin! Pis sapık sonunda yakalandı

Üvey babasının yaptığı cinsel istismarı rehber öğretmen ortaya çıkardı. Soruşturmada zanlı A.A.S.'nin üvey kızının yanı sıra iki yeğenine de cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

KÜÇÜK KIZINA VE EŞİNE İĞRENÇ ŞEYLER YAPAN SAPIĞA CEZA YAĞDI!

Kocaeli'de 26 yıl şiddet uyguladığı karısını swinger'a (eş değiştirme) zorladığı ve kızı M.U.'ya (12) cinsel istismarda bulunduğu

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

Sekiz yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan adama

Sekiz yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Mehmet Bekmez (43) halk tarafından dövüldü.

Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor

14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.

Kocaeli'de cinsel istismar davasında karar!

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Öğrencisine cinsel istismardan tutuklandı

BU HABER YAYIN YASAĞI GETİRİLDİĞİ İÇİN KALDIRILMIŞTIR.

Cinsel İstismarcılar ''Hadım'' Edilecek

Adalet Bakanlığı, cinsel saldırı ve cinsel istismar suçlarından hapis cezası alanlar için uygulanacak tedavi yöntemlerini belirledi. ''Hadım yönetmeliği'' olarak nitelenen bir yönetmelik hazırlandı.

Kocaeli'nin cinsel istismarda 15. sırada

Türkiye’de 2014 yılında 11 bin 95 çocuk cinsel saldırıya maruz kaldı. Cinsel saldırıya maruz kalan çocukların yüzde 18,5’ini ise 11 yaş ve altındakiler oluşturdu. Kocaeli ise 176 olayla listenin 15. sırasında yer aldı.

Facebook Sapığının ifadesi kan dondurdu !

14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.