Çocuğu Haberleri

Çocuğu Haberleri

Genç kız çocuğu ihmal yüzünden ölümden döndü!

Karamürsel'de yaşanan olayda ihmal yüzünden bir kız çocuğu büyük bir tehlike atlattı. İşte yaşananlar

Karamürsel'in altın çocuğu Olcay Batu Coşkuner

Karamürsel Belediyesi Master Yüzme Grubundaki Yüzücü, Karamürsel'in altın çocuğu  Olcay Batu Coşkuner, Yalova da 08-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonasında tarih yazdı.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Karamürsel'in altın çocuğu Ada Çalış

Ada Çalış, Kocaeli'ye üç madalyayla döndü Ada Çalış, Yalova’da düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarında Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Yüzme Kulübü adına yarıştı. Çalış, ilimize madalyalarıyla birlikte döndü.

Karamürsel'de öz oğlunu öldüren babanın cezası bu gün belli oldu!

Karamürsel'de engelli öz oğlunu öldüren cani babanın cezası bu gün kesinleşti.

Karamürsel'de iğrenç olay! Küçük çocuğu fuhuş yaptırmak için!

Yabancı uyruklu suça sürüklenen çocuk A.A.’yı fuhuş yaptırmak amacıyla ülkeye sokmak ve tutmak eyleminde bulunduğu tespit edilen şahsa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Karamürsel'in çocuğu Merih Demiral, KİY’i paraya boğacak

A Milli Futbol takımımızın Karamürselli yıldızı, Juventuslu futbolcu Merih Demiral, futbola başladığı Karamürsel İdman Yurdu’nu paraya boğacak.

Mehmet Özalay'da artık kız babası

Saadet Partisi Karamürsel ilçe başkanı Mehmet Özalay, kız babası oldu.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Çocuğunu rehin aldığını söyleyen kadın ortalığı ayağa kaldırdı

Karamürsel'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın, çocuğunu rehin aldığını söyleyince ekiplerini alarma geçirdi.

Küçük kıza taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı

Değirmendere'de 10 yaşında ki, kız çocuğuna taciz iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı.

Karamürsel'in altın çocuğu Merih Demiral'a sürpriz talip!

Fransız devi devrede Juventus'ta forma giyen A Milli Takım'ın da yıldızlarından olan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalsa da talipleri her geçen gün artıyor.

Merih Demiral öyle bir paylaşım yaptı ki!

Karamürsel'in çocuğu başarılı futbolcu Merih Demiral öyle bir paylaşım yaptı ki, günün en çok takdir gören ve konuşulan isim oldu.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KALDIRIMDA YÜRÜYEN 2 KİŞİYİ EZDİ

Karamürsel’de kontrolünü kaybeden araç sürücüsü kaldırımda yürüyen biri 6 biri 18 yaşında iki çocuğa çarptı.

Bir babanın isyanı “Devlet çocuğuma okul bulamıyor”

Karamürsel’de yaşayan Muhterem Çıtanak, 7 yaşındaki çocuğunu zihinsel engeli sebebiyle okula kaydettiremedi. Okulların çocuğunu kabul etmediğini söyleyen Çıtanak

İŞ ADAMI MERT VONA 5. DEFA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından Mert ve Neslihan Vona çiftinin dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Yine beton yol ! 3 yaralı

Karamürsel D-130 karayolunda 1 tır ve 1 ticari aracın karıştığı trafik kazasında aralarında 6 yaşında bir çocuğunda olduğu 3 kişi yaralandı.

Bir babanın feryadı! Para ödeyemezsem oğlumu yurttan atacaklar!

Karamürsel'de çocuğu üniversitede okuyan baba yetkililere seslendi eğer çocuğumun yurt parasını ödeyemezsem yurttan atacaklar.

Karamürsel'de bir ilk çocuğu olan aileler bu habere dikkat

Karamürsel'de bir ilke imza atan "HAPPY KİDS" eğitim ve aktivite atölyesi büyük bir projeye daha imza atıyor.

Yeni belamız çakmak gazı!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta gencecik bir çocuğun ölümü ile tekrar gündeme gelen çakmak gazı belasına hala bir çözüm bulunamadı.

Kocaeli'de küçük yaştaki çocuğa cinsel taciz!

Kartepe’de 6 yaşındaki kız çocuğunu elle taciz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Ü.T. yakalanarak gözaltına alındı. 29 yaşındaki Ü.T. çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.

Karısını ve çocuğunu kurtarmak istedi!

İstanbul Kartal sahilde eşi ve çocuğuyla birlikte denize açılan şahıs, teknenin su alması üzerine tamir etmek için denize atladı ancak suda gözden kayboldu.

Yola fırlayan küçük çocuğa araba çarptı

Karamürsel D-130 Karayolu Dereköy ışıklarda yola fırlayan orta okul öğrencisi Tamer A (16) isimli küçük çocuk biranda yola fırlaması ile

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

14 Yaşında iki kız çocuğu kaçırıldı

Olay dün akşam saat 19:00 sularında Gebze Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre isimlerinin

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.