Çocuğunu Haberleri

Çocuğunu Haberleri

Karamürsel'de öz oğlunu öldüren babanın cezası bu gün belli oldu!

Karamürsel'de engelli öz oğlunu öldüren cani babanın cezası bu gün kesinleşti.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Çocuğunu rehin aldığını söyleyen kadın ortalığı ayağa kaldırdı

Karamürsel'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın, çocuğunu rehin aldığını söyleyince ekiplerini alarma geçirdi.

Bir babanın isyanı “Devlet çocuğuma okul bulamıyor”

Karamürsel’de yaşayan Muhterem Çıtanak, 7 yaşındaki çocuğunu zihinsel engeli sebebiyle okula kaydettiremedi. Okulların çocuğunu kabul etmediğini söyleyen Çıtanak

Kocaeli'de küçük yaştaki çocuğa cinsel taciz!

Kartepe’de 6 yaşındaki kız çocuğunu elle taciz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Ü.T. yakalanarak gözaltına alındı. 29 yaşındaki Ü.T. çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.

Karısını ve çocuğunu kurtarmak istedi!

İstanbul Kartal sahilde eşi ve çocuğuyla birlikte denize açılan şahıs, teknenin su alması üzerine tamir etmek için denize atladı ancak suda gözden kayboldu.

Suriyeli hamile kadına tecavüz edip, çocuğu ile birlikte öldürdüler

9 aylık hamile eşi ve 10 aylık çocuğunun öldürülmesi ile büyük acı yaşayan Suriyeli koca rahatsızlanınca, Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sakinleştirici verildi. 

Çocuğu ile yemek yapan kadının yürek yakan ölümü

Kocaeli'nde evinde mutfakta oğlu ile birlikte yemek yapan Fatma Yakışan hayatını kaybetti.

Erkek çocuğa, iğrenç sapıklık

Karamürsel’de yaşanan olayda 12 yaşındaki bir erkek çocuğunun yaz tatilini değerlendirmek amacı ile yardım etmek amacı ile aile dostlarının yanında Karamürsel

Pes Dedirtecek Bir Olay Bebek Satıyorlar

Çocuğunu “evlatlık” vermek isteyen kişilerle "evlat edinmek" isteyenleri bir araya getiren, çocuk satışına aracılık yapan yasadışı internet siteleriyle ilgili yasal işlem başlatıldı.

KARAMÜRSEL'DE TRAFİK KAZASI 1 YARALI

Karamürsel'de akşam saatlerinde çocuğunu kreşten almaya giden Yakup D (47) İsimli şahıs 4 Temmuz Mah. Tabakhane mevkii 116.Cadde üzerinde bulunan özel bir kreşin önüne arabasını park ederek araçtan inmek için kapıyı açtığı sırada aracın kapısına motosikletle çarpan Hasan Can Ç. (24) motordan düşerek yaralandı.Kazada araçta bulunan Yakup D.(47) ise çarpmanın etkisi ile yaralanırken olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü.Olay yerine gelen emniyet görevlileri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

SOYGUNCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ İSTEDİĞİ ARABA GETİRİLDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.İstediği otomobil şuan bankanın önüne getirildi ve çalışır vaziyette duruyor.Soyguncunun yanındaki dört rehine ile çıkması bekleniyor.Soyguncunun soygunu organ mafyası tarafından kaçırılan 3 çocuğunu kurtarmak için yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Karamürselli Şule Durgut doğumdan 4 saat sonra öldü.

Karamürselli Şule Durgut doğumdan 4 saat sonra öldü Biri doğdu, biri öldü Karamürsel'den Balıkesir'e gelin giden ve geçtiğimiz günde ilk doğumunu yapan Şule Durgut (29) doğumdan 4 saat sonra geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Karamürsel Valideköprü mahallesinde ikamet eden Karamürselli esnaflardan Mehmet Yılancı'nın ve Zeki Yılancı'nın kız kardeşi Şule Durgut, Ferhan Durgut ile evlenerek geçtiğimiz yıl Balıkesir'e gelin gitmişti. Önceki gün ilk çocuğunun doğumu için Balıkesir Devlet hastanesinden'de ilk çocuğun doğumunu gerçekleştirdikten 4 sonra anisden rahatsızlanarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Şule Durgut'lu'nun cenazesi dün Karamürsel Valideköprü'de kılınan cenaze namazının ardından Valideköprü aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi çok yakında 4 Temmuz Mah. Ferhan Kalyon Sok. Armagaz Karşısın'da hizmete giriyor.Artık çocuklarınızı eğlendirmek için çok uzaklardaki Alış Veriş Merkezlerine gitmenize gerek yok artık Karamürselin'de bir alışveriş merkezi var. Kid's Corner içerisinde oyun salonlarının yanı sıra çocuk sineması ve doğum günü vs. gibi organizasyonları yapılacağı ve sürekli farklı aktivitelerle çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz uzman kadrosuyla çok yakında hizmetinizde.

Kırmızı Işıkta Geçen Minibüs Taksiyi Biçti

Akşam saatlerinde ilçemiz 4 Temmuz Mahallesi D-130 karayolu üzeri Kız meslek Lisesi Girişinde Kırmızı ışıkta geçen 34 DR 8277 Plakalı Wosvagen marka minibüs bu esnada ışıklardaki adadan dönüş yapıp anayola girmek isteyen 41 GE 941 Plakalı Hyundai marka araca çarparak aracı sürükleyerek yoldan çıkardı ve ışıkların altındaki refüje fırlattı olayda aracın içinde bulunan bir bayan hafif şekilde yaralanırken araçta bulunan küçük bir kız çocuğunun çok korktuğu fakat çok şükür yara almadan kurtulduğu görüldü. Kazaya çarpan minibüs sahibi ise olayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen trafik polisleri olayla ilgili inceleme yapmaya başladı.