Çöktü Haberleri

Çöktü Haberleri

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Son dakika! EBA çöktü ‘Çok kalabalık’ uyarısı

2020-2021 eğitim öğretim dönemi kaosla başladı... Milyonlarca öğrencinin girmek istediği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü.

ABD'den Corona virüs için kan donduran açıklama! En kötüsü daha gelmedi!!!

Son dakika haberlere göre, dünyayı kasıp kavuran corona virüs (covid-19) salgını için kan donduran açıklamalar peş peşe geliyor. İtalya'ya diz çöktüren, Başkanı'nın açıklamaları adeta kan dondurdu. İşte tüm detaylar...

Balkon biranda çöktü bir kişi yaralandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 2 katlı bir evin balkonunda meydana gelen çökme sonrasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

İstinat duvarı yağmura dayanamadı çöktü!

Gece geç saatlerde Değirmendere'de meydana gelen olayda istinat duvarının çözmesi büyük panik yarattı. Olayda can kaybı yaşanmazken, 2 araç göçük altında kaldı.

CHP heyeti facia geliyor dedi!

Karamürsel'de aylardır ha çöktü ha çökecek diye vatandaşların büyük korku yaşadığı merdiven evlerine hala müdahale edilmedi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi heyeti

1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Otoyoldaki göçükten kahreden haberler ard arda geliyor

Gebze ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında inşaatı devam eden 7 nolu viyadükte, beton blok montajı sırasında çökme meydana geldi.  Kaynak: Otoyoldaki göçükten kahreden haber

KARAMÜRSEL’DE ANA YOL ÇÖKTÜ

Karamürsel'de şehirler arası trafiğin sağlandığı ana yolda çökme meydana geldi.

Felaket Göz Göre Göre Geldi, Karamürsel Toprak Kayması

Karamürsel’de gündüz saatlerinde fark edilen, fakat bir önlem alınmayan istinat duvarı çöktü, gece saatlerinde çöken istinat duvarının çevresindeki 3 bina ekiplerce boşaltıldı.

Karamürsel'de korkutan olay

Kocaeli Karamürsel'de geçtiğimiz gün yapılan bir harfiyat çalışması sırasında arsanın yan tarafında bulunan binanın istinat duvarı çöktü ve binanın altının bir bölümü boşaldı.

WhatsApp çöktü!

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a girilmiyor. Kullanıcıların gönderdiği mesajlar gitmiyor.

Facebook ve Instagram erişim engeli

Dünyanın en büyük Sosyal medya uygulamaları olan Facebook ve Instagram, yaşanan teknik aksaklık nedeniyle genel bir erişim problemiyle karşı karşıya kaldı.

Son Dakika WhatsApp çöktü

Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

Camii'nde tente çatı çöktü: 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı

İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde yoğun kar yağışı yüzünden avludaki tente çöktü. Cenaze namazı sırasında gerçekleşen olayda, 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Facebook, twitter , youtube erişim neden yok

Sosyal medya ağlarına erişim yavaşladı Dün akşam saatlerinden bu yana Türkiye genelinde pek çok kullanıcı sosyal medya ağlarında yavaşlık ve erişim sorunu yaşıyor

Twitter çöktü

Sosyal medya devi Twitter TSİ 10.15 sularında dünya genelinde çöktü. Twitter'ın neden erişilemediğine dair şirketten henüz bir açıklama yok;

Karamürsel Eski belediyesi teslim alınmadan dökülmeye başladı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Temmuz 1933 yılında Karamürsel'e geldiğinde ilk ayak bastığı ev olarak bilim tarihi bina Karamürsel Belediyesi tarafından restore edilen Karamürsel Eski Belediye Binası teslim edilmeden dökülmeye başladı. Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Karamürsel Belediyesi'nin sahildeki eski hizmet binası olan ve 24 Temmuz 1933 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ziyaretinde bulunduğu bina olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip yığma ve ateş tuğlasından yapılmış bina restorasyonu teslim edilmeden dökülmeye başladı. 20 Aralık 2012 tarihinde ihalesi yapılan ve 439 bin 880,95 TL teklif veren İmaş İnşaat şirketi tarafından yapımına başlanan tarihi bina restorasyon çalışması bitti denildikten ancak teslim edilmeden binanın cam altlarında ve bazı duvarlarından çatlıklar ve kabarmalar oluşması nedeniyle binada tekrar çalışma başlatıldı.

Bu duvar, çöktü çökecek !

Bu duvar, çöktü çökecek! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı çöktü çökecek. Hiç kimseye zarar vermeden önlem alınsın! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı hemen yanındaki Akdemir Apartmanının bodrumlarına bakan bölümü yıkıldı yıkılacak. Akdemir Apartman sakinleri odunluklarından odun veya kömür almaya korkarak girip çıkarken, yetkililere bu durumun bildirilmesine karşılık hala bir önlem alınmaması her an çökecek konumda bulunan duvar korku saçıyor.

Karamürsel de İstinat duvarı çöktü!

İstinat duvarı çöktü! Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde D-130 karayoluna bakan istinat duvarı, kayan toprakla birlikte yıkıldı.