Çöp Haberleri

Çöp Haberleri

Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Sahipsiz Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

Belediye 12 aylığına araç kiralayacak

Karamürsel Belediyesi 12 ay boyunca kullanılmak üzere çok sayıda araç kiralamak için ihale düzenliyor.

Karamürsel'de sinek istilası! Cam pencere açamıyorlar

Havaların ısınması ile birlikte sinek ve haşerelerde boy göstermeye başladı. Karamürsel genelinde özellikle çöp konteynırlarının yıkanmaması ve yeterli ilaçlama yapılmaması nedeni ile sokağı basan sinek ve haşereler evlere de akın etti.

Çöp kamyonu ile taksi arasında kaldı

Karamürsel’de akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamürsel Merkez'de Çöp Konteynerleri pislik içinde

Burası dağ başı değil ki, görmezlikten geliyorsunuz! Karamürsel'de bir çok vatandaş Çöp Konteynerleri'nin yıkanmadıkları için koktuklarını

Karamürsel Belediyesi araç kiralayacak

Karamürsel Belediyesi 14 ay süreliğine araç kiralamak için ihale düzenliyecek.

Kocaeli'de çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu!

Darıca'da çöp konteynerine atılmış, göbeği yeni kesilen bebek cesedi bulundu. Polis, bebeği çöpe atan kişiyi tespit etmek için çalışma başlattı.

Bu çocuklar bir harika

Karamürsel Yüzüncü Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin ’de eğitim gören bir grup öğrenci, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla cadde ve sokaklardaki çöpleri topladı.

Kocaeli'de Kışla'nın önü, Çöp kamyonlarıyla kapatıldı

Kocaeli'de Kışla'nın önü, çöp kamyonlarıyla kapatıldı

Otobüsçüler Çevreyi Kirletiyor !

Gazetemize gelen fotoğraflı şikayeti ilçemizde faaliyet gösteren firmalara bağlı otobüslerin çöplerini atarak doğayı ve çevreyi kirlettiğini gözler önüne seriyor.

Çöp Yangını Paniğe Yol Açtı

Karamürsel 1 Nolu Sağlık Ocağının Önündeki Çöp Konteyneri Yangını Kısa Sürede Söndürüldü.

Tarihi hamama şikayetler çoğaldı

Karamürsel'in merkezinde bulunan ve Karamürsel Belediyesi tarafından etrafı kapatılarak önlem alınan tarihi hamam çevresinde oturan aileler bu sıralar çok dertli . ARTIK BURAYLA İLGİLENİN Gazetemize gelen şikayetlerde park caddesi üzerinde bulunan tarihi Haman'ın çevresinin tehlike arz ettiğini ve çevresinin çok pis olduğu bilgisini veren vatandaşlar çocukların düşe bileceği çukurlar bulunduğunu ve tarihi hamamın içerisine giren kişilerin madde kullandığı bilgisini paylaştılar. BİRAN ÖNCE EMNİYETE ALINMALI Tarihi hamamın çevresinde oturan bir vatandaşımızın mesajını hiç noktasına ,virgülüne ellemeden sizlerle paylaşalım Burası Karamürsel'de ki en eski tarihi eser bir hamam kalıntısı hepimiz biliyoruz bu harabeleri. Tam anlamıyla harabe bakımsız çöplük metruk bir durumda birde tabela koymuşlar restorasyon dolayısı ile çevreye verdiğimiz rahatsızlıklar dan dolayı Özür dileriz diye. Geçmişimizin değer bilmezliğimizin kanıtı olarak yüzlerce yıldır gözümüzün önünde duruyor ..Yetkililer kim diyeceğim ama cevap almıyacağım biliyorum ?

Balkonda Çıkan Yangın KORKUTTU

Karamürsel’de bir evin balkonundaki çöp yangını korkuttu ! Balkonda çöp poşetinin tutuşmasıyla meydana gelen yangında can ve mal kaybı yaşanmazken, apartman ve mahalle sakinlerini korkuttu!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın! Karamürsel belediyesinin başlatmış olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi üzerindeki görsel güzelliği ara sokaklara da göstermesi isteniyor! Karamürsel Ali Koygun sokakta bu çirkin görüntü burada yaşan ve buradan geçen vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediye’sinin başlattığı ve yaptığı Atatürk ve İnönü Caddeleri üzerindeki binalarla işyerlerinin mantolama olayına karşılık, Karamürsel’in ara sokaklarında oturan vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediyesi, ‘görünen yerleri yaparak güzel bir çalışma yapabilir gelin görün ki Karamürsel bu ana caddelerden ibaret değil bu ara sokaklardaki çöpler, Türklerin yaratıcılıklarını sınadıkları, özgürlüklerini gösterdikleri, seslerini duyurmak için kullandıkları yerlerden biri olan duvar yazıları, araçların gelişi güzel parkları ve bu sokaktan Cumhuriyet caddesi geçen geçit’in ışıklandırılmaması nedeniyle adeta korku tünelini andırıyor!’ Buradan her gün akşam okul çıkışı eve gitmek durumunda kalan çocuklar ve aileleri tedirgin.

Mavi bayraklı altınkemer plajı pırıl pırıl

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Hava sıcaklılıklarının 30 dereceyi gösterdiği şu günlerde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı özellikleri ile Kocaeli halkının yeni gözde plajlarından biri haline geldi. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Karamürsel'e akın eden vatandaşlar, Ramazan ayında da plaja ilgi gösteriyor. Plajda güvenlik, Cankurtaran, ilk yardım olanakları, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için olanaklar, yönlendirme levhaları, peyzaj düzenlemesi mevcut olup, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü için bütün Karamürsel el ele

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karamürsel Kaymakamlığı önderliğinde, KAPAM ve Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde KARSAD ve Karamürsel Yelken Kulübü'nün faaliyetleri eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir. 09:45 te KARSAD önünden çöp toplayarak hareket ediyoruz, 10:30 da Atatürk Anıtında buluşuyoruz, ardından saat 11:00 da Kültür Merkezi'ndeki programa katılıyoruz. Çevremizi nasıl bulmak istiyorsak öyle bırakabilmek adına herkesi bekliyoruz.

Karamürselde Tarihi Eserlerimize Bu kadar Önem Veriyoruz

Karamürsel'de Osmanlı zamanında ilk kurulan kumaş fabrikasına ait bir baca bulunur bunu Karamürsel de uzun zamandır oturan birçok kişi Karamürsel plajına giderken elbette görmüştür. Bu tarihi baca günümüze dek yıkılmadan kalabilmiştir fakat şimdi bu tarihi esere gösterilen ilgisizlik ve saygısızlık bu kadarı da olmaz dedirttiriyor. Osmanlıdan kalma bu tarihi eserin etrafına çöp kutuları ile doldurulurken birde bu yetmez gibi tarihi eserin içinde kül ve çöplerle virane hale gelmesi birçok kez yetkililere bildirilse de buna kayıtsız kalmaları tahammül edilir gibi değil.

AHMET TAŞÇIYA PACSAL NOUMA GÜREŞTE KAFA TUTARSA

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Taşçı TRT ekranlarında yayınlanan Kadir çöpdemirin sunduğu koptu geliyor isimli yarışma programına katıldı.