Cte Haberleri

Cte Haberleri

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

Mohti Otel Mehmet Oruç tarafından açıldı

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

Bir daha açık cezaevi izinleri uzatıldı!

Corona virüs salgın süreciyle 60 bin mahkûmun izin süresi 30 Eylül'de sona eriyordu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan tarihe göre açık cezaevi izinleri 2 ay daha uzatıldı.

ADALET GEÇTE OLSA YERİNİ BULDU

FETÖ sanığı savcının başlattığı ve gizli tanıklarla yürütülen Kızıltepe JİTEM davasında aralarında Kocaeli İl Jandarma eski Komutanı emekli albay

Gölcüklü Zihinsel engelli Erol 3 gündür kayıp

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde oturan Mahmut Erol isimli zihinsel engelli gençten çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor

Karamürsel Devlet Hastanesi temizliğe büyük önem gösteriyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde başlatılan, dört aydır çalışmaları sürdürülen ve bu süreçte geliştirilen yeni temizlik hizmetleri modeli ile otelcilik hizmetleri bir üst seviyeye taşındı.

AK PARTİ 15 YAŞINDA

Ağustos 2001'de siyaset sahnesine çıkan AK Parti, 8 seçimden zaferle ayrıldı. Bu süreçte zor günler de geçiren parti kapatılmayla karşı karşıya kaldı. Darbe girişimine de maruz kalan parti yıkılmadı.

Körfez sermayesi coştu

Yurdun dört bir yanında dün demokrasi coşkusu yaşayan Türkiye, Körfez sermayesinin radarına girdi.

Elektrik faturalarına yeni uygulama

EPDK, elektrik sayaçlarının 25 ila 35 günü kapsayacak süreçte okunmasını kararlaştırdı. 3 ay üzeri tüketim dönemlerini kapsayan faturalarda vade farksız taksit

Tüm Müslüman Aleminin Regaip Kandilini En İçten Dileklerimle Kutlarım

Tüm Müslüman Aleminin Regaip Kandilini En İçten Dileklerimle Kutlarım

Gölcük Tersanesi'nde personel alınacak

Gölcük Tersanesi'nde personel alınacak Donama Komutanlığı Gölcük Tersanesi’nde görevlendirilmek üzere personel alınacak Gölcük Tersanesi’nde görevlendirilmek üzere personel alınacak. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, Gölcük Tersane Komutanlığı’na personel alınacağını duyurdu. Başkan Yıldız, Gölcük Tersane Komutanlığı’na 131 işçi alınacağını dile getirirken, 400’den fazla kişinin bu süreçte mülakata alınacağını belirtti.

Dershaneler yarın 'tarih' oluyor

Eğitim öğretim hayatında bugünkü statüleriyle son 50 yıllık süreçte etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüren ve birçok kez kapatılmaları gündeme gelmesine rağmen sayıları 2008-2009 eğitim öğretim yılında 4 bini geçen dershaneler, 1 Eylül itibarıyla "tarihe" karışacak.

28 Haziran belgeseli izleyiciyle buluşuyor kaçırmayın

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği'nin büyük emekler sonucu hazırladığı"18 Haziran / İzmit!in Onur Günü" adlı belgesel, izleyici ile buluşuyor Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin büyük emekler sonucu hazırladığı “28 Haziran Belgesel Film Prodüksiyonu”nun gala gecesi yarın (29 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirilecek olan galaya ilginin büyük olması bekleniyor. “İzmit düşman işgalindan nasıl kurtarıldı? İşgal kuvvetlerinin direnci nasıl kırıldı? Bu zorlu süreçte neler yaşandı? İsimleri kent tarihine altın harflerle geçen gizli kahramanlar kimler?” Bu soruların tamamının yanıtının verileceği belgesel, İzmit için de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Karamürsel'de İş Arayanların Dikkatine 335 İşçi Alınacak

Çalışma ve İş Kurulu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) eleman için başvuruda bulunan firmalar arasında Ford, Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz yer aldı. Toplam 5 firma 335 işçi talebinde bulundu İŞKUR’a eleman alımı için fabrikaların başvuruları tamamlandı. En çok işçi talebi Ford’dan geldi. 150 işçi almak için başvuruda bulunan Ford’un, önümüzdeki süreçte daha fazla işçi alımı yapacağı öğrenildi. Ford dışında Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz de işçi alımı yapacak.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun Ziyaretlere Başladı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun , ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Coşkun, Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Coşkun,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan, bugünlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli’yi adeta arşınlayan Türkkan, Karamürsel’de İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile beraber önce karamürsel’de bulunan esnafları ziyaret etti esnafın sıkıntılarını dinledi.Karamürsel esnafı Türkkan’ın bu içten ve sıcak davranışlarına karşılık aynı sıcaklıkta karşılık verdi.Daha sonra Karamürsel ilçe binasında teşkilatla bir araya gelen Türkkan. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra genç yaşta sevdiklerini yalnız bırakan Osman Kaymaz’ın evine taziyeye gitti, başsağlığı dileklerini iletti.

Tunca Nehri nden sonra Meriçte taştı

Karaağaç Mahallesi'nde yaşayanlar, kent merkezine kepçe ve askeri araçlarla taşındı.