Dağıtılacak Haberleri

Dağıtılacak Haberleri

Büyükşehirden, büyük destekAlım garantili ücretsiz fide

Tarımsal kalkınmaya destek sunan Büyükşehir Belediyesi, on binlerce Oğul Otu (Melisa) ve Tıbbi Nane’yi çiftçiye ücretsiz bir şekilde verecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Öğrencilere dağıtılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında sınavlarda uygulanacak olan koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Okula başlayacak öğrenciler için koronavirüsü önlemleri!

Sağlık Bakanlığınca, öğrencilerin solunum yolu enfeksiyonunun etkeni koronavirüsten korunması için hazırlanan bilgi notu okullarda dağıtılacak.

Kitap okuyan çocuklara altın var

İlimizde organize edilen “Edeb-i Hayat Okumaları” isimli proje kapsamında 12 tam ve 14 çeyrek altın dağıtılacak. Sizde kayıt yaptırmak için alt taraftaki formu doldurun.

Karamürsel'de Yeni Kimlik Kartlarının Dağıtımı Başlıyor

Karamürsel İlçe Nüfus Müdürlüğünde 02.01.2017 tarihinden itibaren 5490 sayılı kanunun 41. Maddesi uyarınca Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları dağıtılacak.

HAYDİ BALIK FESTİVALİNE EREĞLİ'YE

Balıkçı kasabası Ereğli’de 9. Geleneksel Balık Festivali düzenlenecek. Festivalde her yıl olduğu gibi yine binlerce balık ekmek dağıtılacak

YSK Kesin sonucu Açıkladı

HDP Kocaeli İl Başkanlığı, dün yapılan seçimde Türkiye’deki tüm sandıklar açıldıktan sonra Kocaeli’de AKP 6, CHP 3, MHP 2 milletvekili çıkarmış, HDP ise meclise milletvekili gönderememişti. Ancak yurtdışında gerçekleştirilen seçimlerin oyları sabaha karşı genel sonuç tablosuna yansıdı. Bu sonuçlara göre de MHP’nin milletvekili sayısı 1’e düşerken, HDP birincisi sıra adayı Av. Ali Haydar Konca’yı meclise gönderdi. Barajı aşmanın coşkusunu meclise vekil göndererek ikiye katlayan HDP Kocaeli İl Başkanlığı’nda dün geceden beri bayram yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında Yukarı Hereke’de bir dana ve bir koç kurban edilerek etleri yoksul vatandaşlara dağıtılacak.