Dairesi Haberleri

Dairesi Haberleri

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Karamürsel Ereğli sahilde icradan satılık daire

Karamürsel Ereğli sahilde icradan satılık daire Karamürsel'de 3+1 110 m² daire icradan satılık

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Karamürsel İcradan Satılık Kelepir Dükkan

Karamürsel’de 16 m² dükkan icradan satılık

Karamürsel'de icradan satılık soğuk hava deposu

Karamürsel Ereğli'de bulunan soğuk hava deposu icradan satılıyor

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Dikkat o suça ortak olabilirsiniz!

Yargıtay 18. Ceza Dairesi’nden sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili önemli bir karar çıktı. Karara göre sosyal medyadaki hakaret konulu içerikleri paylaşan kullanıcı da hakaret suçu işlemiş sayıldı.

Gelen ve giden adli personel belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu ( HSK) Birinci Dairesi, 3 bin 70 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi'ni tamamladı.

İznik yolunda icradan satılık arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel İcra Dairesi arsa satıyor. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan 1387 m² arsa icradan satılıyor.

Karamürsel'de icradan satılık iş yeri!

Karamürsel icra dairesi tarafından 4 Temmuz Mah. Selahattin Bey Caddesi üzerinde bulunan iş yeri icradan satılıktır.

Kıbrıs gazisi bir şebeke tarafından nasıl dolandırıldığını anlattı!

Karamürsel’de 1974 yılında Kıbrıs gazisi olan İhsan Sümertaş (66) isimli şahıs bir şebeke tarafından dolandırılarak iki dairesinin elinden alındığını iddia etti.

Karamürsel icra dairesinden, iki yüz yirmi bin liraya 5+1 çatı dubleksi

Karamürsel icra dairesinden 5+1 çatı katı 220.000 TL satılık

İşte gelen ve giden, savcı ve hakimler

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı

Karamürselli kızımız Kocaeli 1.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 2.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesinde değişim başladı

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra çok sınırlı sayıda değişim yaşanmış, bu nedenle gözler bürokrat atamalarına çevrilmişti.

Akademi Lise yaz sezonu başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de 2019 yaz okulu dönemi başlıyor.

İlk Mobil Ofis Karamürsel'de hizmeti başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanmasına yönelik yeni bir hizmeti devreye aldı

Karamürselli Bekir Bayrakdar'a önemli görev

Kocaeli eski Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, Gelir İdaresi Başkanı oldu.

Karamürsel tapu dairesi sahtekârları suç üstü yakalattı!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda dolandırıcılar tapu dairesinin uzman ekibi sayesinde suçüstü yakalandı.

Emekli astsubay evinde ölü bulundu!

Hasan Hulki Okan, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Atatürk Caddesi İnci 7 Apartmanı’nda yaşadığı dairesinde ölü bulundu.

Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 12. Lale Festivali’nin ilk ayağı olan lale soğanı satışlarına bugün başlandı.

Karamürsel Nüfus müdürlüğünden önemli yenilik

Karamürsel'de kimlik kartı, pasaport ve ehliyet işlemlerinde 11 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla

Sahte para baronuna lüks rezidansta özel harekâtlı baskın

Karamürsel'de bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ö.F.C. ve 16 adamı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, yaşadığı lüks rezidans dairesinde yakalandı.

Karamürsel'de Nüfus müdürlüğüne gitmeden önce bir daha düşünün!

Karamürsel'de nüfus müdürlüğüne giden vatandaşlar isyan etti. Karamürsel Nüfus müdürlüğüne kimlik, pasaport ve ehliyet çıkarmak ve yenilemek için giden vatandaşların çektikleri eziyet

Avrupalı ziyaretçiler Karamürsele aşık oldu

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Gez Gör Kocaeli programı, Kocaeli ve diğer şehirlerden vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Ölümcül zika virüsü Kocaeli'ye sıçradı!

Ölümcül zika virüsü Kocaeli'ye sıçradı! Sağlık Tehditleri Erken Uyarı Dairesi Başkanlığı'nın zika virüsü raporuna göre, batıda Kocaeli'ye,

Öğrenciler dikkat ! Son gün 01.01.2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’na bağlı Seyahat Kartları birimlerince düzenlenen indirimli öğrenci kartlarının vize işlemlerine devam ediliyor.