Dal Haberleri

Dal Haberleri

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Karamürsel Genç Şefi Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

İlyas Özmen, sağlıkta yaşanan büyük skandalı gündeme getirdi

Karamürsel Tv. Köşe yazarlarımızdan bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas Özmen yine gündeme getirdiği bir skandal bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İşte detaylar...

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

Hafriyat kamyonu evin içine daldı

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Şans eseri evde kimsenin olmaması büyük bir facia yaşanmasını engelledi.

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Balık sezonu bol ve bereketli başladı

Ereğli Balık Hali'nde yeni balık sezonunun ilk mezadı yapıldı. Balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle denize açıldı ve limanda karşılandı. İlk mezatta hamsi, mezgit, sardalya ve istavrit

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alacak! İşte detaylar

22 bin 43 personel alımı için başvuruların 25 Nisan ile 11 Mayıs arasında yapılacak.

2023 işte Ramazan pide fiyatları

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı geride kaldı. KESOB Toplantı Salonu’ndaki yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Odası 2023 yılı ramazan pidesi fiyat

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Karamürsel'de açılıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen icra yolu ile çocuk teslimine son veren uygulama kapsamında Karamürsel'de

Karamürsel’den çalındı, Darıca’da bulundu

İş adamı ve müteahhit Hasan Bozdağ’a ait sandal, Karamürsel Ereğli’de sahilde deniz kenarından çalınmıştı.

Acı Kaybımız! Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürselli iş insanları Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan'ın babaları Karamürsel ve bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Aslan'ın vefatının 7.gecesi münasebeti

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz