Darp Haberleri

Darp Haberleri

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadına darp etti!

İzmit’te, tramvaya maskesiz binen E.F. kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadını, saçından tutup boğazına sarılarak darp etti.

DARP EDİLİP KAÇMAYA ÇALIŞAN KADINI VATANDAŞLAR KURTARDI

Karamürsel’in Ereğli mahallesinde 15:30 sularında meydana gelen olayda, bir kadının darp edildiğini gören vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Savcı gözaltındaki kişileri serbest bıraktı!

Karamürsel'de darp edilen Kenan Tunç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, şok bir kararla savcının gözaltındakileri serbest bıraktığı öğrenildi.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Karamürsel Belediyesin'de Özel Kalem Babası Yaşında Adamı Darp Etti

Karamürsel belediyesindeki dayak olayına neden olan 750 liralık çorba faturasıymış!

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNE GİDEN BİR VATANDAŞ DARP EDİLDİ

Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediyesinde F. G. tarafından darp edilerek belediyenin merdivenlerinden yuvarlandığı iddiası. Olay dün saat 16.30 sıralarında Karamürsel Belediye Binasına giden esnafın bir belediye çalışanı ile bir konuyu görüşmek amaçlı Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediye Binasında F. G’le tartışmaya başladı, bu tartışma itişmeye ve yumruklaşmaya kadar gittiği sırada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Zabıta görevlileri de olaya dahil olmasıyla birlikte H. G. Belediyenin Binasının merdivenlerinden yuvarlanarak Belediye binasının dışına atıldı.