Değirmenderehaber Haberleri

Değirmenderehaber Haberleri

Değirmendere'de kanlı hesaplaşma!

Değirmendere'de Umut S., tartıştığı Murat E.’yi tabancayla bacağından vurup kaçtı.

Denizimizden alınan numunelerin sonuçları çıktı

Dün sabah Karamürsel Tv. tarafından gündeme getirilen deniz kirliliği haberi bölgede büyük bir ses getirdi, fakat çok şükür korkulan olmadı. Denizde görülen yoğun kirlilik nedeni ile Kocaeli Büyükşehir belediyesi hemen harekete geçti ve denizden numuneler alındı.

DEĞİRMENDERE’DE KAVGA 1 ÖLÜ, 1 YARALI  

Değirmendere’de aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiler arasında çıkan kavgada bıçaklanan Halil Kuru (30) yaşamını yitirirken, silahla ateş açılması sonucu 1 kişi ise yaralandı.  

Maske satışı başlıyor!

Maske satışında detaylar belli oluyor Maske fiyatında üst limit 1 TL olarak belirlenirken, marketlerde de maske satışı yapılmasının önü açılacak.

Karamürsel'in üvey evladı Nazmi Oğuz

Karamürsel'in duayen gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu köşesinde kaleme aldığı yazısında ilçemizde yaşanan büyük bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

Kocaeli geneli için son dakika sağanak yağış ve fırtına uyarısı

Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli bölgesi'nde akşam ve gece saatlerinde fırtına bekleniyor.

Geri geri gelen aracın altında kaldı, hayatını kaybetti!

Son Dakika, Gölcük Değirmendere’de, servis şoförlüğü yapan kişiye geri geri gelen bir araç çarptı.

Sahipsiz Karamürsel!

05 Nisan 2016 Tarinde devletimizin resmi kaynaklarından verilen bilgiye göre çok kısa bir zamanda ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ve adı ölüm yolu olarak

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Karamürselli Öğrenciler karnelerini aldılar

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Necdet Calp İlköğretim okulu tarafından düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Karamürsel'de hırsızlar bilgisayar mağazasını patlattı

Karamürsel'de gece geç saatlerde 3 kişi olduğu iddia edilen hırsızlar bilgisayar mağazasına girdiler.

İznik yolunda trafik kazası 1 yaralı

Karamürsel iznik yolunda öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

KAMU HASTANELERİ BAŞKANI HASTANEYİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel Durmaz Karamürsel Devlet Hastanesinde değerlendirme ziyaretinde bulundu.

Beton pompası alev alev yandı, hurdaya döndü

Değirmendere'de beton pompası bir inşaata beton döktüğü sırada motorunun tutuşması sonucu alev alev yandı. Yangından sonra araçtan sadece demiryığını kaldı.

Dostuyla birlikte kocasını öldürdü

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesinde ikamet eden Hüsnü Güntaç (42) isimli şahsın yakınları, 7 Kasım 2017 günü polis merkezine giderek kendisinin bir süredir kayıp olduğunu belirtti.

Halk otobüsü seyir halinde alev alev yandı!

Yolcu otobüsü alev alev yandı. Gölcük’te Değirmendere-Yüzbaşılar arası çalışan 731 hatlı otobüs, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Facianın eşiğinden dönülen yangın kısa sürede söndürüldü

Yolun karşısına geçmek istedi! Yaşamını kaybetti!

Gölcük’te meydan gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi hızla gelen otomobilin altında kaldı. Otomobilin çarptığı kişi, yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de petrolden çıkan araç kaza yaptı, yan yattı

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamrüsel'e ilk "KAR" yağdı

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı. Gece geç saatler'de başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürselli Genç Funda kaza kurbanı oldu

Aslen Karamürselli olan ancak işi nedeniyle İstanbul'da ikamet eden 36 yaşındaki Funda Ocak, geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazası nedeniyle kaldırıldığı hastanede 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Karamürsel sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti

Karamürsel Sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti. Birinci Amatör Küme C grubunda averajla liderlik koltuğuna oturan Karamürselspor’da antrenör Kasım Apatay’ın istifası

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.