Denizli Haberleri

Denizli Haberleri

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

17 yaşındaki kayıp genç kız bir hafta sonra Karamürsel'de bulundu

Denizli’de evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki A.A., bir hafta sonra Karamürsel'de bulundu.

Karadenizli balıkçılar 500 ton 'hamsi' avdı

Balıkçılar, limana yaklaşık 500 ton hamsiyle döndü. TIR'lara yüklenen hamsiler, Türkiye'nin dört bir yanına dağıtılmak üzere yola çıktı.

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin göreve başladı

Karamürsel'de göreve başlayan Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin, 1976 Denizli doğumlu olup, evli ve bir çocuk babası.

2. Suludere Karadenizliler Şenliği Düzenlendi

Karamürsel Suludere Mahallesinde geleneksel hale getirilen Karadeniz şenliği bu gün düzenlendi.

Kendini Balkondan Astı!!!

Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen 52 yaşındaki İlhami Tokoğlu, kendini iple evinin balkon korkuluk demirine bağladığı iple asarak yaşamına son verdi.

Öğrencisine cinsel istismardan tutuklandı

BU HABER YAYIN YASAĞI GETİRİLDİĞİ İÇİN KALDIRILMIŞTIR.

4.9 Büyüklüğünde Deprem

Manisa Selendi'de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu.

Domuz Gribine DİKKAT YİNE CAN ALDI !

Alınması gereken önlemleri haberimizde ayrıntılı bir şekilde yazdık. Domuz gribi yine can aldı bu kez ölüm haberi Denizli'den geldi.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü, Kocaeli Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü ve Karamürsel Gençlik Spor Kulübü judocularının Nisan 2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Kuşak sınavına Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur önderliğinde katılan Cansu Kızılırmak yeşil kuşaktan mavi kuşağa, Gizem Özge Arslan ve Kerem Küçükcambazlar beyaz üstü sarı kuşaktan sarı kuşağa, İlker Öztürk, Emre Okka, Rümeysa Şen, Züleyha Salmaz, Lara Melin Fıstık, Ali Tayyip Akdenizli, Ahmet Melih Akdenizli, Serdar Özen ve Emirhan Piker beyaz kuşaktan beyaz üstü sarı kuşağa yükseldi. Kuşak imtihanı sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur “İkinci kuşak sınavında 12 sporcumuz bir üst kuşağa geçmeye hak kazandı. Karamürsel’de judo sporu çocuklarımız tarafından sevilmeye başlandı. Bu spora merakı olan herkesi Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.

82 yıllık okulun adı 'öylesine' satıldı,Vali: Üç isim hariç, hepsi değişebilir

Denizli'de Valilik, okulların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için isimlerini işadamlarına satmaya başladı. 82 yıllık Hürriyet Ortaokulu'nun ismi, 2 milyon liraya işadamı Derya Baltalı'ya satıldı. İsim değişikliği sosyal medyada çok sayıda tepkiye neden oldu.Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, tepkilere "Okulun ismi Atatürk, Gazi ve Cumhuriyet değilse isim değişikliği olabilir. Bu üç isim bizim kutsalımızdır. İsmi Atatürk, Cumhuriyet ve Gazi olan okulların isimleri asla değişmez" yanıtını verdi.

Karadenizliler Derneğini Soyan Hırsız Yakalandı

24.01.2015 C. Tesi Günü ilçemiz gazanfer bilge caddesinde bulunan karadenizliler derneğine giren ve buradan 127 inc vestel marka lcd tv çalan Hüseyin. T. (34) ilçemiz asayiş büro ekiplerimizin yapmış olduğu basarili calışma sonucu izine ulaşılmış

21 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ İŞTE LİSTE

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 21 ilin emniyet müdürü değişti. Bir dönem Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Hüseyin Namal da son atama kararnamesiyle birlikte Denizli İl Emniyet Müdürü oldu.