Direk Haberleri

Direk Haberleri

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Karamürsel İzmit Otogar direk seferler başladı

Karamürsel İzmit otogar direk seferleri bu gün itibarı ile başladı.

Karamürsel'de korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Karamürsel-İznik yolu üzeri İhsaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağmur sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 K 3283 plakalı otobüs .

Motosiklet traktör ile çarpıştı 1 yaralı!

Karamürsel'de motosiklet sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek traktöre çarptı. Motosikletten savrulan sürücü yaralandı.

Karamürsel Spor'da Mustafa Kaya dönemi  başladı

Karamürsel'in çok başarılı ismi Cem Baki’nin yerine, Mustafa Kaya göreve getirildi. BAL’da üçüncü sezonuna hazırlanan Karamürsel Spor ’da teknik adam değişikliği yapıldı.

Sürat yapan tır sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel D-130 Karayolu üzeri, Dostlar market önünde aşırı sürat yaptığı iddia edilen tır sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek mobese direğine çarparak durabildi.

Karamürsel’de can alan direkler kaldırılıyor!

Karamürsel’de son olarak bir kişinin ölümüne neden olan elektrik direkleri kaldırılmaya başladı.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ BARİYERLERE GİRDİ

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde seyir eden araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bariyerlere saplandı.

Yangını söndürmek isterken canından oluyordu!

Semetler Mahallesi'nde, kardeşinin samanlığında çıkan yangına müdahale etmek için gelen Rasim Gümüşalan'ın (51) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Jip takla attı 2 kişi ölümden döndü!

Karamürsel çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybeden jip önce bariyerlere çarptı, daha sonrasında takla atarak ters döndü.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti aracın üstüne çıktı 2 yaralı

Karamürsel'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

KARAMÜRSEL’DE SERVİS MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI 4 YARALI

Karamürsel’de servis minibüsü şoförü direksiyon hâkimiyetini kaybederek direğe çarptı. Kazada serviste bulunan kişiler yaralandı.

Karamürsel’in altın çocukları Konya’da büyük başarı kazandı

Karamürselli gençler Konya'da büyük bir başarıya imza atarak madalyalar ile memleketlerine döndüler.

Su taşıyan dorseli tır uçuruma yuvarlandı

Köy yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden tır 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Karamürsel Çarşıda Trafik Kazası

Karamürsel'de bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kateryanın otoparkına uçtu.

Karamürsel'de trafik kazası: 1 yaralı

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç, trafik ışıklarına çarparak durabildi.

KARAMÜRSEL’DE TIR YOLDAN ÇIKTI 1 YARALI

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden tır yoldan çıktı, sürücü yaralandı.

Karamürsel'de lüks jip sitenin bahçesine uçtu

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ali Rıza Aslanalp Cd. üzerinde seyir halinde olan lüks jip sürücüsü bayan henüz bilinmeyen bir neden ile direksiyon hakimiyetini kaybederek özel bir sitenin bahçesine uçtu.

Karamürsel gişisinde korkunç kaza 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel girişinde otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana trafik kazasında Fazıl Bedir yaşamını kaybetti

Elektrik direklerinde korkutan patlamalar meydana geldi

Karamürsel çiftlik caddesi üzerinde oturan vatandaşlar elektrik direklerinde meydana gelen patlamalar yüzünden tedirgin olduklarını ve saatlerdir elektriklerinin kesik olduklarını dile getirdi.

Karamürsel'de kaza yapan aracın kapısı koptu 2 yaralı

Karamürsel D-130 Şirin Kaptan otolin önünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç otelin girişine çarptı.

Karamürsel'de trafik kazası 1 Çocuk 3 Yaralı !

Kocaeli Karamürsel'de görülmez kaza direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü duvara çarptı. Kaza sonrası sürücü ve yanında bulunan aynı aileden 2 kişi yaralandı.

Karamürsel'de korkunç kaza 1 ağır yaralı

Kocaeli, Karamürsel D-130 Karayolu Anadolu Lisesi mevkinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç şoförü beton bariyerlere çarptı.

Karamürsel'de Elektrik Hatları Yeraltından Geçecek

Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ile elektrik direkleri yer altına alınıyor.

Karamürsel D-130'da bulunan aydınlatmalar bakıma alındı

Karamürsel ve Başiskele arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin  ve trafikte oluşabilecek

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

Yaşlı adamı ezmemek için, ölüyordu

Karamürselde korkunç kaza, yaşlı adama çarpmamak için direksiyonu kran genç ölümden döndü.