Dna Haberleri

Dna Haberleri

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Karamürsel Devlet Hastanesi Yeni Başhekimi belli oldu

Karamürsel'de uzun yıllardır görev yapan ve gerek efendi kişiliği gerekse doktorluğu ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzm. Dr. Adnan Canveren başhekim oldu!

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Adnan Göktekin görevine başladı

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin görevine başladı. İlçe Başkanlığı binası önünde Göktekin'in görevine başlaması dolayısıyla düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu.

MHP’li Göktekin görevi bugün devralıyor

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin, bugün saat 19.30’da ilçe başkanlığı önünde yapılacak olan devir teslim töreni sonrası görevi devralacak

Karamürsel'de intihar eden genç toprağa verildi!

Geçtiğimiz yıl 7 Aralık tarihinde kaybolduktan bir ay sonra, Karamürsel’de cesedi bulunan tersane işçisi, Batmanlı gencin cenazesi 26 gün sonra İstanbul Adli Tıp kurumundan alınarak Batman’da defnedildi.

Milyonluk miras davası mezar  açtıracak!

Zeynep Akın, şöyle konuştu:  “Ben kesinlikle mezarların açılmasını istemiyorum, bu annemin ve babamın hatırasına hakarettir.

BİSİKLETLİ GENÇ KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI 1 YARALI

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü karşı şeritten gelen aracın ön kısmına çarparak yaralandı.

Karamürsel AK Gençler Menderes’in mektubunu dağıttı

Karamürsel AK Gençler, eski başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesinin yıl dönümünde ilçe esnafına Menderes’in son mektubunu dağıttı

Adnan Oktar'ın kedicikleri, Kocaeli'de yatacak

Adnan Okrat grubuna yapılan operasyon sonrası tutuklanan kamuoyunda “kedicik” olarak bilinen örgüt üyelerinde 11’i Gebze Kadın cezaevine gönderildi.

Genç kadın kendini öldürmek istedi

Kocaeli'de öğlen saatlerinde yaşanan olayda Adnan Menderes köprüsü üzerine çıkan Filiz Demirbaş isimli kadın henüz bilinmeyen bir nedenle kendini köprüden attı.

Adnan Oktar'a dev operasyon: Çok sayıda kişi gözaltına alındı!

'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon başlatıldı. Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişinin gözaltına alındığı ve haklarında işlem başlatıldığı bildirildi.

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Adnan Menderesi rahmetle, idam edenleri lanet ile anıyoruz

Türkiye demokrasi tarihinin en acı günlerinden biri olan, 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oyla iktidara gelen ve 10 yıl süreyle başbakanlık yapan Adnan Menderes'in

İNEK SÜTÜ PROTEİN ALERJİSİNE DİKKAT

İnek sütü alerjisi tedavisinde diyet tedavide en önemli unsurdur. İlaçlar ancak ortaya çıkan belirti ve bulguları gidermeye yönelik olarak uygulanır.

AK Partide deprem etkisi yaratan haber

AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye katılmasının ardından, parti tavanında ciddi bir şekilde revizyona giriyor. 21 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrenin ardından AK Parti’de taşlar yerinden oynayacak.

AK Parti İlçe Başkanı'na Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

ilçe başkanı Vanlı'nın araçtaki yeğeni Adnan Vanlı'nın hayatını kaybettiği öğrenilirken, 2 kişi de yaralandı.

Adnan Canveren gönülleri fethetti

Karamürsel Devlet Hastanesi Uzman Çocuk Doktorlarından Adnan Canveren hocamız 2016 Yılı kasım ayında yaşadığı sağlık sorunu yüzünden küçük bir ameliyat geçirmiş ve

Güneydoğu Kocaelili Başkanlara Emanet

Güneydoğu Kocaelili başkanlara emanet edilecek. Belediyecilikteki tecrübelerini Güneydoğuda'da göstereck olan başkanlar ilerleyen günlerde yola çıkacakları

Kanlı hesaplaşma

İZMİT'te, galericilik yapan emekli polis 65 yaşındaki Enver Şahin kentin en kalabalık yerlerinden olan Yürüyüş Yolu'nda karşılaştığı, aralarında husumet bulunan

3 Vali Yardımcısına Gözaltı Kararı

FETÖ/PDY kapsamında Kocaeli Valiliğinde görevli 3 vali yardımcısı açığa alınmıştı. O 3 vali yardımcısı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 2'si gözaltına alınırken 1'i firari durumda.

Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var

Adnan Öztürk: Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var KYÖD Spor'un tecrübeli voleybol antrenörü Adnan Öztürk, veteran takımı ile konuk oldukları Karamürsel'de çok iyi ağırlandıklarını ifade etti. Öztürk "Sevgili hocamız Ahmet San'ı ziyaret etmek ve çalıştırdığı takım Karamürsel İdmanyurdu ile maç yapmak için geldik. Ahmet hocam her zamanki nezaketi ile bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Çok etkili oyunculara sahip olan bir takımı var. Amatör branşlara ilgi duyan Karamürsel'in voleybolda şampiyon olabilecek bir takımı olduğunu düşünüyorum. Dostluk maçında bunu bize gösterdiler. Ahmet San hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

KARAMÜRSEL'DE KANLI GECE 1 ÖLÜ 3YARALI

Karamürsel'de sabaha karşı gerçekleşen kazada takla atan aracın sürücüsü Adnan K (33) yaşamını kaybederken Tamer U (32) Burcu D (33 ) Sinem Ş(34) ve Adnan K ( 35) yaralandılar . Yaralılardan Adnan K. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırılken diğer yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Karamürsel'in Yeni İncisi Dereköy Sahilde Sona Gelindi

Büyükakın Karamürsel Dereköy sahilini inceledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Sahili birinci etap çalışmasını yerinde inceledi.

Karamürsel'de Turizm Haftası Etkinliği Kutlandı

Karamürsel’de Turizm Haftası düzenlenen bir programla kutlandı. Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program, Karamürsel Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan, Karamürsel jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Adem Atan, Nüfus Müdürü, İsmail Özçeri, okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı. Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği programda açılış konuşmasını yapan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel’in sanayi şehri olarak değil, turizm şehri olarak konumlandığını belirten Narinoğlu, Karamürsel’de yüzme sporunu geliştireceğiz, Karamürsel Sepeti, Ata Sporu ve Kadırga konulu müzenin açılması için girişimlerde bulunulacağını bunun de en kısa sürede olacağını belirtti Konuşmaların ardından Turizm Haftasıyla ile ilgili hazırlanan skeçler, halk oyunları, türküler öğrenciler tarafından sunulurken, Turizm konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Program sonunda Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik, Fotoğrafçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları resim sergisi ve Yemek Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli ikramları konuklara sundular. Programda ayrıca Karamürsel sepetinin yapımı da konuklar tarafından merakla izlendi.