Dönüşüm Haberleri

Dönüşüm Haberleri

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Okullarla ilgili yeni karar: 1 Mart’ta açılmıyor !

İkinci aşaması 1 Mart’ta başlayacak olan yüz yüze eğitimle ilgili yeni bir karar alındı.

Elektronik atıklar sanat eseri oldu

Başakşehir Belediyesi, Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde öğrencilere yönelik eğitimler veriliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yapılan çalışmalara ek olarak elektronik atıkların geri dönüşümü sağlanarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Tebrikler Karamürsel el ele derneği

Karamürsel El Ele Derneği’nin başlattığı proje kapsamında geri dönüşüme berberlerden jilet katkısı yapılacak.

MÜJDE ! Alanın ve Satanın 10 bin TL parası cepte kalacak

Kentsel dönüşüm projeleri inşa eden ve projelerden ev alanlar için önemli bir düzenleme yürürlüğe girdi.

KEPÇE YANLIŞLIKLA BAŞKA EVLERİ YIKTI!

4 Temmuz Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde özel bir inşaat firmasına ait iş makinesi kentsel dönüşüm kapsamında 3 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdiği sırada

Kaytazdere Belediyesinden Örnek Davranış: Geri Dönüşüme Destek

Kaytazdere Belediyesinden örnek davranış.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine etüt yasağı!

Kapatılan dershanelerin ardından son KHK ile etüt eğitim merkezleri de eğitim sisteminden çıkarıldı. Halen faaliyet gösteren 2 bin 6 etüt merkezine 1 Temmuz'a kadar dönüşüm hakkı tanındı.

Oral ve Ekibi Çevre Fuarın'da

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, 12. Uluslar arası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’na katıldılar.

İsmail Yıldırım viyanada

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İsmail Yıldırım viyana'da.

KYMD: Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı Çalıştayı

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği tarafından KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip edildi.

Mavi bayraklı altınkemer plajı pırıl pırıl

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Hava sıcaklılıklarının 30 dereceyi gösterdiği şu günlerde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı özellikleri ile Kocaeli halkının yeni gözde plajlarından biri haline geldi. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Karamürsel'e akın eden vatandaşlar, Ramazan ayında da plaja ilgi gösteriyor. Plajda güvenlik, Cankurtaran, ilk yardım olanakları, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için olanaklar, yönlendirme levhaları, peyzaj düzenlemesi mevcut olup, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.