Dostlar Haberleri

Dostlar Haberleri

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

Karamürsel'de marketler yine raydan çıktı

Karamürsel'de reyonda farklı kasada farklı fiyata vatandaş tepki gösterdi.

Tarihi geçmiş ürünlere dikkat !

Son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar BİM’den alınan Danone meyveli yoğurdun son kullanma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği görüldü.  Kentimizdeki bazı zincir marketlerde satılan ürünlerin son kullanım tarihi geçmiş oluyor.

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Eski başkana, İzmit'in tanınmış simalarından ziyaret

İlçemizin sevilen simalarından emekli yarbay, 1980 yılında İzmit Belediye Başkanlığı yapan Aydın Tamer’i, Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyasından eski dostları ziyaret etti.

Sürat yapan tır sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel D-130 Karayolu üzeri, Dostlar market önünde aşırı sürat yaptığı iddia edilen tır sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek mobese direğine çarparak durabildi.

İZNİK YOLUNDA KÖPEK DEHŞETİ

Karamürsel’de özellikle İznik yolu dostlar market ve hastane arasında oturan vatandaşlar her akşam köpek saldırısı nedeni ile korku yaşıyorlar.

Fırsatçılar açıklandı

Soruşturmaya tabi tutulan teşebbüsler arasında bazı zincir marketler de yer alıyor.

İnşaattan atılan keresteler elektrik tellerini kopardı!

Karamürsel'de okul çıkış saatinde meydana gelen olayda vatandaşlar büyük tehlike atlattılar. Olay Kayacık mahallesi, Raufdenktaş bulvarı üzerinde yapımı hala devam eden bir inşaattan aşağı atılan kerestelerin elektrik tellerini koparması

Nutella raflardan kaldırılıyor

Ünlü İtalyan markası Nutella'da kansorejen madde olduğu tespit edildi. Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi, Nutella'nın yapımında kullanılan palmiye yağının 200 derecede ısıtılması kansere davetiye çıkartıyor dedi.

Erkek çocuğa, iğrenç sapıklık

Karamürsel’de yaşanan olayda 12 yaşındaki bir erkek çocuğunun yaz tatilini değerlendirmek amacı ile yardım etmek amacı ile aile dostlarının yanında Karamürsel

Dostlar Market 7. Şubesini Açtı

Karamürsel'in sevilen ve tercih edilen Marketlerinden olan Dostlar Hiper Marketlere bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli'nin en aktif başkanlarından Emre Ateş görevini Mustafa Yücel'e devretti

Kocaeli'nin en aktif Ocaklarından olan Karamürsel ülkü Ocağında bugün görev devri yapıldı.Yaklaşık üç yıldır görevini en iyi şekilde yaparak adından çokça söz ettiren Emre Ateş Karamürsel Ülkü Ocağında yapılan törenle görevini devretti.Görev devrini sosyal medya hesabından;'da paylaşan Emre Ateş şu notla görev yaptığı dostlarına veda etti.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'dem taziye ziyareti

Geçtiğimiz hafta sonu Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü, Annesini son yolculuğuna uğurlayan, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a taziye ziyaretleri sürüyor. Kocaman'a taziye ziyaretine bugün Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'de gitti. Başkan Kocaman'da,Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özlere , “Allah sizin gibi dostlardan razı olsun” dedi.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş!

İsmail Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş! ‘Belediyenin bu imkanı varken ben neden kullanmayayım ki, neden cebimden ödeyeyim. Cebimden verdiğim iftar yemekleri dostlarıma, sevdiğim kişi ve yakınlarıma’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini ve Karamürsel protokolünü iftar yemeklerinde ağırlamış ve geçtiğimiz günlerde yine buradan bu yemeklerin İsmail Yıldırım kendi cebinden mi? Yoksa belediyenin yani Karamürsel halkının cebinden mi ödediğini sormuştuk.

Müzisyenler Karamürsel'de İftarda Buluştu

Karamürsel müzisyenler derneğinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda Karamürsel'den ve çevre illerden bir çok müzisyen Karamürsel öğretmen evinde bir araya geldi.Karamürsel müzisyenler derneği başkanı Hasbi Fidan misafirlerini kapıda karşıladı ve hoş sohbet eşliğinde bir iftar yemeğine imza attı. Kocaeli ve Yalova başta olmaz üzere bir çok müzisyenin katıldığı organizasyonda hem iftar yapıldı hemde işleri dolayısı ile uzun zamandır bir araya gelemeyen dostlar iftar yemeğinde birbirleri ile buluşmuş oldu.Karamürsel öğretmen evinin terasında düzenlenen yemekte doyasıya eylenen müzisyenler eşsiz manzaranın'da keyfini çıkardılar.

Çınar Öztürk'e muhteşem sünnet düğünü

Çınar Öztürk’e muhteşem sünnet düğünü Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı atan Çınar Öztürk ve Öztürk Ailesi'ni, mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadılar. Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen sünnet düğününde Öztürk ailesi, özel günün sevincini aile bireyleri ve dostlarıyla birlikte paylaştılar. Gecede, kendisi için düzenlenen sünnet düğününde eğlenceli anlar yaşayan Çınar Öztürk’ün mutluluğu gözlerinden okundu. Gecede, canlı müzik ziyafetiyle davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken gecenin finalinde havai fişek gösterimiyle düğün sona erdi Buber Group Gazetecilik ve Yayın A.Ş. ailesi olarak küçük Çınar Öztürk ve tüm aile bireylerinin bu mutluluğunu paylaşıyor ve tebrik ediyoruz.

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kandıra'da Yine Katliam

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği üyeleri dün Kandıra Kocakaymaz Köyü Ağva Yolu Aksakallar Hamitler yol ayrımında bir çok köpeğin ölmüş olduğunu gördü. Yaklaşık iki ay önce yine Kandıra Cezaevi lojmanlarının olduğu bölgede 3 köpek, tüfekle vurulmuş halde bulunmuştu. Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği’nin olayla ilgili suç duyurusunda bulunmasına rağmen yetkililerden henüz bir ses çıkmadı. Özellikle Kocaeli Kandıra bölgesinde hayvanlara eziyetin arttığı ve sürekli bir hayvan katliamının yaşandığını vurgulayan dernek üyeleri “Bu konularda Jandarma, Belediye ve İl Çevre Müdürlüğünün ortak bir çözüm yoluna gitmesi ve hayvana eziyet eden ve öldürenlerin en kısa zamanda tespit edilerek, gerekli yaptırımların sağlanması ve cezai işlemlerin gerçekleşmesi gerekmektedir” dedi.

Ruhan Odabaş, Pazartesi Şiirlerini imzaladı

Gazetemiz köşe yazarlarından gazeteci-yazar Ruhan Odabaş, kitapseverlerle buluşturduğu Pazartesi Şiirleri kitabını okuyucuları için imzaladı. Kentimizin usta kalemlerinden ve Kocaeli Gazetesi köşe yazarlarından Ruhan Odabaş, yeni şiir kitabı “Pazartesi Şiirleri”ni düzenlenen imza töreniyle sevenleri için imzaladı. Dilayla Cafe’de gerçekleşen “Pazartesi Şiirleri” kitap tanımında Ruhan Odabaş’ı dostları, sevenleri okuyucuları da yalnız bırakmadı.

Karamürselde Kaza 1 Yaralı

Karamürsel Amiral Caddesinde aracını parkeden Sabahaatin S. ( 44 ) yolun karşısında bulunan dostlar Markete gitmeye çalışırken yan yolda seyir halinde bulunan 34 GM 1914 plakalı Renault megane marka otomobili son anda fark ettiğini aracın sürücüsü Bülent F. ( 27 ) firene basmasına rağmen aracın çarptığı Sabahattin S. ( 44 ) nin kolu kırılan ve omuzu çıkan yaralı olay yerine gelen ambulansla gölcük devlet hastanesine kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.