Dualar Haberleri

Dualar Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Karamürsel’de Psikolojik Danışmanlık Merkezi dualarla açıldı

Karamürsel’de hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Karamürsel By Boşnak dualar ile açıldı

Karamürsel By Boşnak dualar ile kapılarını halka açtı. Açılışa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Afrika'da artık Karamürsel'in su kuyusu var

Karamürsel El Ele Derneği tarafından başlatılan kampanya kapsamında Afrika’da yaptırılan su kuyusu, 18 ayın sonunda dualarla hizmete açıldı.

ALKIŞLAR KARAMÜRSEL'DE İMAMLARIMIZA MUHTEŞEMSİNİZ

Elinde mikrofonla gezen Ereğli Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet Yılmaz’ın videosunu çeken vatandaşlar, dikkatleri Karamürsel’in imamlarına çekerek, dualarımızdasınız mesajı ile paylaştılar.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.

Kadir Gecesi yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir?

Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Müslümanlar, bin aydan ve dolayısıyla bir ömürden daha hayırlı olan mübarek geceyi ibadet ve dualarla geçirecek.

ALİÇO DUALARLA AÇILDI

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Fitoz, çocukluğundan bu yana yaptığı işin dükkânını dualar ile açtı.

ASAL PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

Karamürselli iş adamı Erkan Kara'nın eşi Uzman Klinik Psikolog Tülay ASAL KARA, Gölcük’ten sonra 2. iş yerini Karamürsel’e açtı.

Kaytazdere kültür merkezi dualar ile açıldı

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal'ın asrın projesi dediği ve üzerinde büyük bir önemle durduğu projesi bölgeye örnek olacak bir şekilde bitti.

Engindeniz Emlak dualar ile açıldı

Karamürsel'de yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sık, sık söz ettiren Engindeniz Emlak müşterilerine daha iyi hizmet vermek için daha büyük ve modern bir işletme ile kapılarını halka açtı.

Rizeliler Derneği dualarla açıldı

Kocaeli Rizeliler Derneği yeni yönetim binası ve sosyal tesislerini bugün İl protokolünün katılımları ile dualarla açıldı.

Karamürselli yiğit şehidimiz dualar ile anıldı

Karamürsel'in yiğit evladı Hüseyin Güldal, yapılan program ile mezarı başında dualar ile anıldı.

Dualarımız Alperen için!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan

2018 Ereğlili balıkçılar 'Vira Bismillah' ile sezonu açtı

Karamürsel, Ereğli beldesinde faaliyet gösteren balıkçılar 2018 balık sezonunu okunan dualar açtılar.

Hacı adayları Karamürsel'den dualar ile uğurlandı

Karamürsel’den kutsal topraklara gidecek hacı adayları Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlenen törende dualar ile kutsal topraklara uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna Karamürsel'den uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Selahattin Seymen Kocaeli'nin Karamürsel Ereğli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cafe de palmiye dualar ile açıldı

Karamürsel'in genç girişimcisi Ömer Ekrem Dörtbudak, Karamürsel'de olmayan tadları ilçe halkı ile buluşturduklarını dile getirdi.

Bizim Mutfak dualar ile açıldı

Bizim Mutfak, Pınar Bayram ve Tümay Birinci tarafından Karamürsel’de açıldı.

Berat Kandili'nde hangi dualar edilir? Nasıl ibadet yapılır?

Müslüman dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandili'nde hangi dualar okunur? Kandil günü nasıl ibadet edilir? 2018 Berat Kandili'ne özel tüm detayları

Karamürsel Hanem Oto Yıkama dualar ile açıldı

Karamürsel Hanem oto yıkama 4 Temmuz Mahallesi FSM Bulvarında dualar ile açıldı.

Gazanfer Bilge ölüm yıl dönümünde düzenlenen törenle dualarla anıldı

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 10.yılında Karamürsel Dereköy’de bulunan kabri başında düzenlenen törenle dualarla anıldı.

Karamürsel'in sevilen ismi Murat Avsever'den iyi haber var

Karamürsel'in sevilen ismi Murat Avsever girdiği ameliyattan sağsalim çıktı ve yoğun bakımda dualarınızı bekliyor.

Karamürsel'in sevilen ismi dualarınızı bekliyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun bir zamandır ilçemizde görev yapan ve çok geniş bir çevre tarafından sevilen Murat Avsever dün akşam yaşadığı rahatsızlık