Durduruldu Haberleri

Durduruldu Haberleri

Halıdereliler kazandı! Sıra Karamürsel'de

Taş ocağı kaybetti Halıdereliler kazandı! Gölcük’ün Halıdere ilçesinde büyük tepkilere neden olan As Elmaslar Madencilik şirketine ait taş ocağının faaliyeti durduruldu.

BU HABER AYNI ZAMANDA BİR SUÇ DUYURUSUDUR!!

Karamürsel’e yapılması planlanan ve son anda iptal kararı çıkarılan RES’ler çok uzun zamandır ilçe gündeminde. Fakat son günlerde yaşanan olaylar akla mantığa sığmıyor!

Mahkeme, Karamürsel  RES Projesi’ni durdurdu!

Kocaeli 2. İcra İdare Mahkemesi, Karamürsel’de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin bilirkişi raporu sonucunda hukuka uygunsuz olduğunu belirterek yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Sahipsiz memlekette vapur seferleri de durduruldu

Karamürsel'den İzmit'e ve İzmit'ten Karamürsel'e  deniz ulaşımına ikinci bir karar alınana kadar ara verildi.

İstanbul'da otobüsle şehir dışına çıkışlar durduruldu

Koronavirüs salgınına karşı ulusal düzeyde önlemler alınıyor Yerel yönetimler de alınan önlemler kapsamında uygulamaları hayata geçiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Dal - Çık projesini yapan firmayı fes etti

Karamürsel halkını ve D-130 karayolu üzerinde bulunan esnafı canından bezdiren proje yine durduruldu.

Karamürsel halkına kötü haber, dal-çık projesi yine durduruldu!

Karamürsel'de bölge halkını ve esnafını canından bezdiren ve bir türlü bitmek bilmeyen dal-çık projesi Ağustos ayında tekrar başlatılmıştı.

Karamürsel'in en büyük projesi durdu

Karamürsel'de 42 Milyonluk dev proje ihaleyi alan firma tarafından durduruldu. Firma işi bıraktıklarını ve tesfiye sonrası sahadan çekildiklerini duyurdu.

Karamürsel'de 42 Milyonluk proje durdu!

Karamürsel'de Haziran ayında yapımı hızlı bir şekilde başlayan ve 270 günde teslim edilecek olan battı çıktı projesi durdu!

Kocaeli Valiliğinden son dakika Flaş Açıklama!

Kocaeli Valiliği, Hereke'deki taş ocağında madencilik faaliyetlerinin durdurulduğu açıklandı.

İzmit'te Roma Dönemine Ait Eserler Bulundu

Kocaeli'de belediyenin yeni hizmet binasının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait 3 lahit bulundu. Bölgedeki inşaat faaliyetleri durduruldu.

Yeşil Kocaeli gazetesinin yayını durduruldu

Bizim Kocaeli Gazetesi kapandıktan sonra farklı bir isimle yeni bir internet sitesi kuran Güngör Arslan'ın sahibi olduğu yesilkocaeli.com.tr isimli internet haber

Kocaeli'de kapatılan dernekler

OHAL kapsamında hazırlanan kararnameyle 370 derneğin faaliyeti durduruldu. Bu dernekler arasında Kocaeli’den de 15 dernek bulunuyor. İçişleri Bakanlığı’nın

Hükümetten memur alımıyla ilgili önemli açıklama

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun “kamuya alımlar belirli bir süreliğine durduruldu” sözleriyle ilgili soruya cevap verdi.

Karamürsel'de Şüpheli Araç Alarmı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar neticesinde şüpheli araç Kızmeslek Lisesi ışıklarda durduruldu.

Tepki Gelince Değişiklik Durduruldu

Nabi Avcı'nın Karamürsel İmam Hatip Lisesi'ne arkadaşı Mustafa Yazgan'ın ismini vermesi tepkilere neden oldu. Okulun arazisini bağışlayan aile karşı çıktı.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

E-OKUL TEOG SONUÇLARINI BEKLEYENLERE MÜJDE - MEB

E-OKUL TEOG SONUÇLARINI BEKLEYENLERE MÜJDE - MEB TEOG ortak sınavları kapsamında bir soru için açılan dava nedeniyle liselere girişte kullanılacak Yerleştirmeye Esas Puan’lar (YEP) açıklanmayınca özel okullarda bugün başlayan kayıtlar da durduruldu. Türkiye Özel Okullar BirliğiDerneği’nden yapılan açıklamada, kayıtlarla ilgili şöyle denildi:

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ'NDE KABLO KOPTU, GEMİ TRAFİĞİ DURDURULDU

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ'NDE KABLO KOPTU, GEMİ TRAFİĞİ DURDURULDU Hla yapımı devam eden İzmir otoyol projesinin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü inşaatında iki yakayı bir araya getiren kılavuz kablolar daha yeni takılmıştı ve bugün bu kablolardan birinin koptu. Bu nedenlede İzmit Körfezi'nde gemi trafiği geçici süreyle durdurulduğu bilgisi verildi.