Duyarsız Haberleri

Duyarsız Haberleri

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

İSMAİL YILDIRIM TAŞ OCAĞI İNŞAATINA KIYAK MI YAPIYOR?

Karamürsel’de yaşanacak muhtemel doğa katliamına neden olacak olan Kızderben mahallesi “TAŞ OCAĞI” inşaatı için Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıyak mı yapıyor?

Kocaeli Emniyeti'nin yiğitleri, duyarsız kalmadı!

Kocaeli Emniyeti'nin yiğit polisleri, bir operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu haplarla çok anlamlı bir mesaj yazarak duyarlılıklarını gösterdiler.

Karamürselli yiğitlerin cepheden selamı var

Karamürsel'in kahraman askerleri Erdem Ciftci Hakkari'de, Yasin Aksoy Şırnak'ta görev yaparken Karamürsel ve Karamürselspor'un şampiyonluğuna duyarsız kalmadı.

Nevzat Doğan fenalaşan vatandaşı görünce duyarsız kalmadı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan esnaflarından Yaşar Türk’ün cenazesi ve Cuma namazı için Yeşil Cami’ye gitti.

Karamürselli boşnaklar duyarsız kalmadı

Karamürselli Boşnaklar tepkilerini gösterdi.Geçtiğimiz gün büyük bir gaf yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında imza kampanyası başlatarak suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdiler.

Kayıp Aranıyor, Lütfen paylaşın, duyarsız kalmayın

Karamürsel'de torunu ile çarşıya çıkan yaşlı adamdan haber alınamıyor. Gören veya duyanların insanlık namına 0532 503 36 12 Numaralı telefona veya güvenlik

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.