Eba Haberleri

Eba Haberleri

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Hasan Özbaş, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Özbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Ayten Demirbaş hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin köklü esnaflarından "BOZDAĞ KEBAB" işletmesi sahibi Demirbaş ailesinin acı kaybı.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

İsmail Yıldırım'da Fatma Kaplan Hürriyet'e iğrenç gönderme!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sosyal medya hesabı üzerinden bir anneye karşı yaptığı patlıcanlı, salatalıklı paylaşıma tepki yağdı

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Metin Oral'ın acı kaybı!

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti.

Tahir Büyükakın'dan Karamürsel için dev bir yatırım daha

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın, memleketi Karamürsel için adeta imkânsız denilen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

Karamürsel İcradan Meyve bahçesi ve Ev

Meyve bahçesi icradan satılıyor | Karamürsel Akçat Mahallesinde bulunan 1602 metrekarelik meyve bahçesi icradan satılıyor. 

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Kaytazdere’de 200 Polis Ekibiyle Eş Zamanlı Dev Fuhuş Operasyonu 

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından Kaytazdere’de 2 adrese 200 polisle eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi.

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Yürüyüş yolu, plaj, piknik alanı Karamürsel cazibe merkezi olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinin çalışmalarına başladı.

Caniler denize köpek bağlayarak ölüme terk ettiler

Karamürsel'de caniler denizin içerisine bağladıkları köpeği ölüme terk ettiler. 

Millieğitim tablet dağıtımına başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tablet dağıtımları bu hafta başlıyor Eğitimde kullanılan tabletlerin bu hafta dağıtılmaya başlanacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı