Ekipleri Haberleri

Ekipleri Haberleri

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sigara fabrikası kurmuşlar!

Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından yapılan baskında adeta bir üretim tesisi kurarak sigara üretimi yapan kişilere baskın düzenlendi.

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

Karamürsel'de çıkan yangın paniğe neden oldu!

Karamürsel İlçesine bağlı Semetler mahallesinde, öğle saatlerinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ahırı söndürmeye çalıştı.

Silah ve sigara kaçakçılığı 2 şüpheli gözaltına alındı

Altınova ilçesinde yapılan operasyonda, silah ve sigara kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavşanlı beldesindeki şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 2 bin 300 makaron ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

Dikkat Jandarma çıkabilir! Jandarma ekiplerinden büyük başarı

4 ilçede düzenlenen operasyon sonucu 80 gram skunk, 446 kök kenevir, 59 gram esrar, 7 gram metamfetamin, 25 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Yalakdere mahallesinde yakalandı

Karamürsel Jandarma ekipleri ilçe genelinde kuş uçurmuyor

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Karamürsel'de korkudolu anlar!

Karamürsel'de evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

Karamürsel'de metamfetamin operasyonu

Kocaeli Narkotik ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortak operasyonu ile Karamürsel’de uyuşturucuya bir darbe daha vuruldu.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Karamürsel Emniyet hırsızı suçüstü yakaladı!

Karamürsel’de hırsızlık yapan şahıs, polis ekiplerince suçüstü yakalandı

Kocaeli Emniyetinden teröre büyük darbe

Kocaeli’de PKK/ PYD terör örgütü adına sansasyonel eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilen H.Y. isimli yabancı uyruklu şahıs; Kocaeli İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakaladı.

Karamürsel'de yakalanan hırsızların hepsi serbest kaldı

Karamürsel Jandarma tarafından verilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde kısa bir süre önce kapanan bir işletmeden hırsızlık yapan 4 kişi Karamürsel jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan hırsızların hepsinin serbest bırakıldığı

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Arkadaşını öldüren Ramazan Şeygül adliyeye sevk edildi

Ramazan Ş., kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Ramazan Ş. emniyetteki işlemlerin ardından