Ekşi Haberleri

Ekşi Haberleri

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Karamürsel'de Kıyıya Vuran Ölü Yunuslarla İlgili Uzman Uyarısı

Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, Karamürsel'de kıyıya vuran yunuslarla ilgili üzücü bir durumu gündeme getirdi. Bostancı, "Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Kızderbent’te çok amaçlı salonun temeli atıldı

Kızderbent Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı salonun temel betonu atıldı    

Karamürsel'de korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Karamürsel-İznik yolu üzeri İhsaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağmur sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 K 3283 plakalı otobüs .

BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR !

Bu işi yine ancak Tahir Büyükakın çözer. Karamürsel'de pırıl, pırıl denizin mavi bayrağı iptal edildi. Madem iptal edeceksiniz geçen yıl dünyanın pisliği varken neden iptal etmediniz ? Bu yıl deniz pırıl pırıl ama mavi bayraklarımız elinizden gitti.

Avukat mesaj atıp tehdit etmez, akrabanızı arayamaz

Son günlerde bir çok kişiye aynı mesaj ve arama geliyor. Hatta hızını alamayan şarlatanlar evinize çilingir ile geleceklerini, yakınlarınızı arayıp sizin borcunuz olduğunu söyleyeceklerini arayarak binlerce insanı tehdit ediyorlar.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

Motosiklet traktör ile çarpıştı 1 yaralı!

Karamürsel'de motosiklet sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek traktöre çarptı. Motosikletten savrulan sürücü yaralandı.

Mohti Otel ve Restoran havuz başında muhteşem gelinlik defilesi

‘Gelinlik, Bindallı ve Abiye Defilesi’ göz doldurdu Karamürsel’de Neşe Sadıç’ın özel tasarımlarıyla düzenlediği gelinlik, bindallı ve abiye koleksiyonları tanıtım defilesi yapıldı.

Sürat yapan tır sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel D-130 Karayolu üzeri, Dostlar market önünde aşırı sürat yaptığı iddia edilen tır sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek mobese direğine çarparak durabildi.

Karamürsel icra dairesinden, iki yüz yirmi bin liraya 5+1 çatı dubleksi

Karamürsel icra dairesinden 5+1 çatı katı 220.000 TL satılık

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

Honda dünya genelinde 1.4 milyon aracı geri çağırdı!

Honda, dünya çapında 1.4 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı. Geri çağırmanın sebebinin, bazı araçlarda bulunan hatalı yakıt pompası olduğu belirtildi. Geri çağrılan araca sahip olup olmadığınızı VIN numarası ile kontrol edebileceksiniz.

Kesin tarih açıklandı, Camiler o tarihte açılıyor

Korona virüs salgını nedeniyle 16 Mart tarihinden itibaren ibadete kapalı olan camilerin ne zaman açılacağı belli oldu.

Okula başlayacak öğrenciler için koronavirüsü önlemleri!

Sağlık Bakanlığınca, öğrencilerin solunum yolu enfeksiyonunun etkeni koronavirüsten korunması için hazırlanan bilgi notu okullarda dağıtılacak.

Ekşi Ailesinin acı günü

Kocaeli’nin tanınmış iş insanlarından Recep ve Sefer Ekşi’nin anneleri Hayriye Ekşi (96) hayatını kaybetti.

İşyeri olanlar SGK gümbür günbür denetlemeye geliyor

Kayıt dışı ve eksik ücret denetimi yapmaya hazırlanan SGK, 33 bin işyerini kapsama aldı. Ayrıca yoğun ve yaygın denetimler kapsamında toplam 60 bin işyerinin denetlenmesinin sağlanacağı da açıklandı.

DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ BARİYERLERE GİRDİ

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde seyir eden araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bariyerlere saplandı.

Yangını söndürmek isterken canından oluyordu!

Semetler Mahallesi'nde, kardeşinin samanlığında çıkan yangına müdahale etmek için gelen Rasim Gümüşalan'ın (51) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Jip takla attı 2 kişi ölümden döndü!

Karamürsel çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybeden jip önce bariyerlere çarptı, daha sonrasında takla atarak ters döndü.