Emre Kahraman Haberleri

Emre Kahraman Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan ile Emre Kahraman bayramlaştı

Kocaeli Ak Parti denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden biri olan ve Kocaeli Ak Parti gençlik kollarının en uzun süre başkanlığını yapan Emre Kahraman, Recep Tayyip Erdoğan ile telekonferans sistemi üzerinden bayramlaştı.

Tersane işçisi Emrah genç yaşta ihmal yüzündenmi öldü

Karamürselli Emre Aydın genç yaşta çalıştığı Hatsan Tersanesi'nde geçirdiği kaza nedeni ile feci bir şekilde yaşamını kaybetti.

Karamürsel'den başladılar Suriye'de bitirdiler

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Karamürsel'den başladı "Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla Suriye'ye kadar yetim çocuklara sürpriz yaparak, Afrin ve Azez'de bir tır oyuncak dağıttı.

AKP’de 773 kişi başvurdu! En düşük katılım Karamürsel'den!

AKP’de 5 Kasım’da başlayan meclis üyeliği adaylığı başvuru süresi sona erdi. Kocaeli’de meclis üyeliği için 773 kişi başvurdu. En az katılım ise Karamürsel'de oldu.

Emre Kahraman yine bir ilke imza attı

AK Parti İl Gençlik Kolları Emre Kahraman yine bir ilke imza atarak ismini yine bütün Tütkiye'ye duyurmayı başardı.

Kocaeli AK Parti'nin as kadrosu liderlerini yalnız bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

AK Parti’de yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman basın açıklaması yaptı.