Encümen Haberleri

Encümen Haberleri

ÜÇ İLÇEDEKİ ESKİ BİNALAR YIKILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki eski binaların yıkımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Salonu’ndaki ihaleye 11 firma teklif verdi.

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

Kayacık mahallesinde arsası olanlar

Karamürsel Belediye Encümeninin 24.03.2020 tarih ve 21 sayılı kararı askıya çıkarılması

Karamürsel Belediyesi 2 iş yerini ihaleye çıkarıyor

Karamürsel Belediyesi 2 iş yerini açık arttırma usulü ile ihaleye çıkartıyor. Bütün detaylar haberimizde

Karamürsel Belediyesi'nden, şeffaf belediyecilik örneği

Karamürsel Belediyesi ilçede muhalefet partilerine üye meclis üyelerine sordukları sorular karşısında öyle cevaplar veriyor ki, akıl alır gibideğil.

Karamürsel Kent Konutta Daireler yeni sahiplerini buldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan

KARAMÜRSEL BELEDİYESİN’DEN BÜYÜK ZAM

Karamürsel Belediyesi Başkanlığı Halı saha tesislerine yapılan büyük zam sonrası vatandaşlardan şikâyet yağdı.

Karamürsel Aşıklar Tepesi İhaleye Çıkıyor

Karamürsel gündeminde uzun zamandır konuşulan ve akıbeti merak konusu olan Aşıklar Tepesi ve Mesire alanı ihalesinin ne zaman yapılacağı bugün açıkladı.

Altınova'da Birlik Toplantıları Yapıldı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığını yaptığı YAKAB Encümeni, TASKAB ve TASKİB Meclis toplantıları yapıldı.

İçkili Lokantada İmamlara Verilen Yemeğin Faturasını Unutmadık, Unutturmayacağız

CHP’li Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri tarafından Karamürsel Belediyesinin 2014 Yılı Bütçe hesapları incelendiğinde ortaya çıkartılan iddia da; Karamürsel Belediyesi tarafından Din Görevlileri ve Camiler Haftasında din görevlilerine alkollü bir lokantada yemek verilmesi gündeme gelmiş ancak aradan geçen yaklaşık 2 aydır hiçbir şekilde açıklama yapılmadı.

Karamürsel Saadet Partisi biz bu işin peşini bırakmayız

SP’li meclis üyeleri; Mehmet Baş, Süleyman Baydin ve Ferhat Doğansoy tarafından hazırlanan soru önergesi, Karamürsel Belediye Başkanlığı’na teslim edildi. Önergede, Karamürsel merkezinde yapılan ve yapılmaya devam eden cephe yenileme ve tabela yapımı için yapılan ihale ve detayları hakkında defalarca bilgi istememizerağmen hatta son olarak belediye yazı işleri müdürüne elinizdeki belgeleri bizde görmek istiyoruz diyerek bilgi istememize rağmen bize İsmail Yıldırım müsade etmeden biz kimseye bilgi paylaşımı yapamayız cevabını almamız üzerine bizde Karamürsel SP meclis üyeleri olarak soru önergesi verdik.