Engelsiz Yaşam Haberleri

Engelsiz Yaşam Haberleri

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Heybe Kadın Kooperatifi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Heybe Kadın Kooperatifi kadınları, yaptıkları yiyecekleri Karamürsel’deki özel insanlara ikram etti.

Türkan Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği üyesi ve Karamürsel Belediyesi eski çalışanlarından Türkan Yıldız tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Engelliler Birliği'nden Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ne ziyaret

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanvekili İbrahim İşçi ve beraberindeki yönetim,  Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

Karamürsel KEYDER İftar Programı

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) tarafından iftar programı düzenlendi.

KAYDER'den Başkan'a Kahvaltı

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER), Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür amacıyla kahvaltı programı organize etti.

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Hediyelik Eşya Sergisi

Karamürsel'de el sanatları ve el işi kursuna katılan engelliler, yaptıkları hediyelik eşyaları satıyor.

Yıldırım Engelsizlerin her zaman destekçisiyim dedi

İsmail Yıldırım,Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğiyle Engellilere yönelik açılan Dekoratif Ev Aksesuarları kursunu ziyaret etti.

İsmail Yıldırım engelsiz geceye katıldı

Karamürsel Özel İmge Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelsiz yaşam gecesi düzenlendi. Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen geceye yaklaşık 300 engelli aileleriyle birlikte katıldı. Geceye katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ilgi gösteren özel vatandaşlar, Başkan Yıldırım’a yapmış olduğu etkinlikler ve organizasyonlar için teşekkür ederek, bol bol fotoğraf çektirdileri.

AK Parti Kadın Kollarından Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Ziyareti

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı NURCAN AYDIN ve yönetim kurulu Engelsiz Yaşam Derneği ve Geçmiş dönem DP Kadın Kolları Başkanı HATİCE TİRYAKİ ziyaretinde yapmış oldukları çalışmalarda kadın kolları olarak yanlarında olacağımızı bildirdiler.NURCAN AYDIN kendisinin üyelik formunu doldurarak ROZETİMİZİ taktim etti güzel karşılamalarından ve gösterdikleri nezaketten dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu..