#Ercan Haberleri

#Ercan Haberleri

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel güreşlerine davetlisiniz

Karamürselli yağlı güreşçi Kahya'ya, babasından mahalle meydanında yemek. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerde derece yaparak boy atlayan 21 yaşındaki güreşçi Kerem Kahya’ya, babası Fahrettin Kahya’dan davullu zurnalı bir eğlence düzenlendi.

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Kocaeli Valiliği, fırtına beklendiğini duyurarak tedbirli olmak konusunda uyarıda bulundu Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama:

Bugün İlçede Vefat Edenler

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Altınova'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Altınova'da bir benzin istasyonuna giren ve içerisinde Fenerbahçe taraftarını taşıyan otobüse saldırı.

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Bir asırlık Camii tarihe meydan okuyor

Ahşap cami yıllara meydan okuyor! Karamürsel ilçesindeki ahşap süslemeleriyle dikkati çeken tarihi cami, 1 asırdır hizmet vermeyi sürdürüyor.  Karamürsel Osmaniye Mahallesi'nde Sultan 2. Abdülhamit döneminde yapılan ve  Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca 24 Ekim 2017 tarihinde tescillenerek koruma altına alınan tarihi cami, yıllara meydan okuyor.

Meteoroloji gün gün uyardı, sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek.

Artık Karamürsel Belediyesi e-devlette

Dijitalleşen dünyada nihayet Karamürsel Belediyesi 'de ayak uydurmayı başardı.

Kocaeli genelinde TAKSİLERE ZAM!

Kocaeli’de taksicilerin istediği oldu, taksi ücretlerine zam yapıldı   UKOME tarafından alınan karar kapsamında, taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı 

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı  Karamürsel ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken tırın çarpması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.  

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştu

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştular. Birlikte iftar açan ilçenin gençleri dostluk ve kardeşlik mesajı verdiler.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Kısmet orman ürünleri saatlerdir yanıyor

Kaytazdere beldesinde faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük kereste ve sunta fabrikası, Kısmet Orman Ürünleri'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına bölgede bulunan bir çok itfaiye ekibi saatlerdir müdahale ediyor. 

Kısmet Orman ürünleri deposunda büyük yangın

Kaytazdere’de bulunan Kısmet Orman Ürünleri adlı işletmede henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir yangın çıktı.

Yine Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan patlama

Yalova'nın Altınova ilçesinin tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren "HER ÇELİK" isimli iş yerinde tankta çalışma yapılırken patlama oldu.

Araç uçurumdan uçtu yaralılar mahsur kaldı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından (Cinci Metin) Metin Turan (45) ve yine araçta bulunan Tuncay Serttürk (44) 35 FUK 36 Plakalı araçları ile Karapınar mahallesinde seyir halindeyken

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Karamürsel bıçaklı kavga bir kişi öldü

Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim

Karamürselli esnaflarda Aydın yeniden başkan

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Kongresi'nde İsmail Aydın başkanlığa yeniden seçildi.