Erteleme Haberleri

Erteleme Haberleri

Faturaların son ödeme tarihi erteleniyor

Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına ayarlama yapılması kararı alındı.  

Belediyelere su faturalarını erteleme yetkisi verildi

Belediyelere su faturalarını erteleme yetkisi Meclis'te yapılan düzenlemeyle, belediyelere su faturalarını 3 ay erteleme yetkisi verildi.

ÖSYM'de TUS ve STS’ye referandum ertelemesi

ÖSYM'nin 2017 sınav takviminde yer alan TUS ve STS sınavları, 16 Nisan Pazar günü yapılacak anayasa referandumuna denk geldiği için ÖSYM'nin kararıyla bir hafta sonraya ertelendi.

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

Şeker Piliç fabrikası iflas etti

Mahkeme, 200 milyonluk borcu nedeniyle iflas erteleme isteyen Şeker Piliç'in iflasına karar verdi. Temeli 1950'lere dayanan şirket, Türkiye'nin ilk beyaz et ihracatçısı şirketiydi.

Katlamalı verilen harçlara erteleme getirildi.

YÖK’ün, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştüğü ‘katlamalı harçlar’ ertelendi. Eğitim aldıkları üniversiteyi süresi içinde bitirmeyenlerden alınan ‘katlamalı harçlar’ şubat ayı sonuna kadar alınmayacak. Şimdi gözler Başbakanlığın vereceği kararda.

Erteleme maçlarının saatleri belli oldu

Erteleme maçlarının saatleri belli oldu Hafta içerisinde yoğun kar yağışı nedeni ile ertelenen yada yarıda kalan maçların gün ve saatleri belli oldu.