Evinde Haberleri

Evinde Haberleri

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur,istifa etti

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur, Dahiliye Uzmanlığı eğitimi alabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Karamürsel'in evlatları iki de iki yaptı

Karamürselbey 2’de 2 yaptı. Karamürsel'in evlatları, Kocaeli 2.Lig’de temsil eden Karamürselbey Gençlik sezona evinde Orhangazi Gençlik karşısında elde ettiği 84-66’lık galibiyetle başlamıştı.  

Karamürsel AK Parti'de meclis üyeliği için 3 istifa

AK Parti Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan 3 ilçe yöneticisi, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de evinde yakalandı

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de evinde yakalandı.

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı. Vatandaşların çevrelerinde gördükleri yada şüphelendikleri olaylarda basın ve kolluk kuvvetlerine haber vererek suç ve suçlunun engellenmesine yardımcı olunabilir. Unutmamak gerekir ki çevrenizde yayılan uyuşturucu belası gün gelecek sizlerin de başına bela olacaktır.

Evinde ölü bulundu!

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Ereğli mahallesinde evinde ölü bulundu

Karamürsel in Ereğli Mahallesinde ikamet eden İslam Arslan (58) isimli kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizden çıkamadı

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu  Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı.

Genç yaşta arkadaşının evinde ölü bulundu!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Abdurrahman Üzmez sokak üzerinde bulunan Öztorun Apartmanın da, arkadaşı Hüseyin G. isimli vatandaşın evine giden Berk Koygun henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Sokak ortasında avukat vuran kişiler vakalandı

Olay, 7 Eylül’de Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihaleye gitmek için evinden ayrılan avukat Niyazi Hepgüler (72), 2 kişi tarafindan vurulmuştu

Bunalıma giren avukat intihar etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan avukat evinde silahla intihar etti.

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Kıbrıs gazisi, emekli polis memuru evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de yaşayan emekli polis memuru, Kıbrıs gezisi Osman Kale (68) yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

İznik yolundaki evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de evde yalnız yaşayan Nurcin Tanrıverdi isimli kadından haber alamayan oğlu annesini evde ölü buldu.

Başpehlivan Gökhan Arıcının evinde korkunç yangın!

Başpehlivan Gökhan Arıcının, Kaytazdere, M. Alpaslan Karabulut Blv. Üzerinde bulunan üç katlı evinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı

Karamürsel AK Partili eski başkan koronavirüse yakalandı!

AK Parti Karamürsel eski ilçe başkanı Recep Demirel, koronavirüse yakalandı. Demirel’in iki kızının da test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrendi.

Hakan Kara ikindi vakti defnedilecek

Karamürsel ve bölgede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Kara kendi evinde kalbine yenik düştü. Cenaze namazı

Hakan Kara kalbine yenildi

Karamürsel ve bölgede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Kara kendi evinde kalbine yenik düştü.

Yeniden Refah ilçe başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Necmi Altındeğer görevinden istifa etti.