Evladı Haberleri

Evladı Haberleri

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürselli baba ve kızın muhteşem başarısı

Ahmet Aker, kızının geleceği için büyük bir çaba sarf eden ve azimle çalışan biricik evladı Zeynep Aker'in büyük bir başarı kazanmasının mimarı oldu.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Karamürsel kaza kurbanı 3 evladını gözyaşlarıyla uğurladı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç arkadaş Ayşe Gül Yılmaz (24), Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.

Karamürsel üç evladını toprağa veriyor!

Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.

Karamürsel gencecik üç evladını kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi trafik kazasında yaralanan geç kızımız için adeta seferber oldu ama acı haber şimdi geldi.

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Tahir Büyükakın'dan Karamürsel için dev bir yatırım daha

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın, memleketi Karamürsel için adeta imkânsız denilen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

TAHİR BÜYÜKAKIN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın memleketi için yarım kalan,

Tahir Büyükakın Karamürsel’de coşku ile karşılandı!

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel için yaptıkları her kesim tarafından büyük takdir görmeye devam ediyor.

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

Tahir Büyükakın memleketi için verdiği sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel'in evladı Tahir Büyükakın seçim zamanı ilçe halkına verdiği sözlerin hiç birini unutmadan, yalanlamadan, verdiği sözleri bir, bir tutmaya devam ediyor. Karamürsel İlçesi’nde de yol alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını daha güvenli ve konforlu bir hale getiriyor

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel'de yıllardır reklam malzemesi olarak kullanılan dal-çık ilçemizin evladı olan Tahir Büyükakın'ın büyük çabaları sonrası nihayet bitme aşamasına geldi. İnşallah 2 ay sonra hazır.

Karamürselli yiğit şehidimiz dualar ile anıldı

Karamürsel'in yiğit evladı Hüseyin Güldal, yapılan program ile mezarı başında dualar ile anıldı.

Karamürsel'in üvey evladı Nazmi Oğuz

Karamürsel'in duayen gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu köşesinde kaleme aldığı yazısında ilçemizde yaşanan büyük bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

Üvey Babasını Öldürdü !

Akçakoca’da dün sabah 06.30 sıralarında cinayet işlendi. Osmaniye mahallesinde gerçekleşen cinayette inşaat işçisi H.Ç üvey evladı F.B Tarafından bıçaklanarak katledildi.