Ferdigürses Haberleri

Ferdigürses Haberleri

Makamda silahla tehdit olayında Karamürsel Savcılığı karar verdi

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi'nde yaşandığı iddia edilen ve Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Ferdi Gürses'in silah çıkartıp ölümle

Karamürsel'de yaşanan Ferdi Gürses davasın'da flaş gelişme

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğün'de yaşandığı iddia edilen Ferdi Gürses'in silahla tehdit olayında flaş gelişme.

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu ?

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu? Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen kişi makam aracıyla görevli mi dolaştı. Yoksa izinsiz mi? İsmail Yıldırım’ın umre ziyaretinde olduğu günlerin akşamları makam aracını kullanan kişi kim? Vatandaşın iddiaları bunlar inşallah bu iddialar ciddi değildir. Nerden çıktı diyeceksiniz…. Bakın Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım geçtiğimiz hafta Kutsal Topraklara yani Umre ziyaretini bir haftalığına ziyaret gerçekleştirdi. Allah Kabul etsin. Ancak İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen Karamürsel Belediyesinde mevki sahibi iddialara göre bu bir haftalık İsmail Yıldırım’ın boşluğundan yararlanarak olmadık işler yapmış. İsmail Yıldırım’ın makam aracı üstelik yeni alınmış araç adı üstünde makam aracı kim binecek İsmail Yıldırım’ın işlerinde kullanacak bir araç yani resmi bir araç ama ne hikmetse bu araç İsmail Yıldırım’ın Umre’de olduğu günlerde yani geçtiğimiz haftada Karamürsel’in değişik yerlerinde yada Karamürsel dışında görülmüş, Mesela nişan töreninde, üstelik ailecek geç saatlerde belediyenin önündeki park alanına araç bırakılmış, vatandaş merak etmiş ve sormuş acaba bu aracı kullanan şahıs gittiği nişana yada gittiği yerlere başkanın vekili olarak mı katıl mış?