Füsun Haberleri

Füsun Haberleri

Türkiye'nin Nietzsche'si Karamürselli Oruç Aruoba Yaşamını Yitirdi

Türkiye’nin önemli düşünce insanlarından biri olan, yazar, şair ve felsefeci Oruç Aruoba vefat etti. 72 yaşında hayata gözlerini yuman ve birçok önemli eserin sahibi olan Oruç Aruoba’nın hayatı merak ediliyor.

Füsun Yılmaz Deniz, açtı ağzını ! Yumdu gözünü!

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de Barış Mahallesi’nde bulunan park alanının Gebze Belediyesi tarafından yasaya aykırı olarak ihaleye çıktığını söyledi

Cumhurbaşkanı çocuk yapın diyor! Karamürsel'de doktor yok!

Ülkemizde genç nüfusun artması için sürekli çağrı yapan başta Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok siyasi lider bu çağrıyı yapıyorlar fakat ilçede koca devlet hastanesinde doğum yaptıracak doktor yok!

Mimarlarda yeni başkan Karamürselli

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nde yeni başkan belli oldu!

Karamürselli Füsun Yılmaz Deniz en güçlü başkan adayı

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Füsun Yılmaz Deniz, Çağdaş Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi.

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

İSU'dan Bir İlk Daha; E-İmza İle Abonelik

Türkiye’de onlarca ilin nüfusundan fazla abonesi bulunan İSU Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek e-imza ile abonelik açmaya başladı.

Ölümlü iş kazalarında Kocaeli'nde 3. Olduk

Türkiye genelinde yapılan araştırmada, Kocaeli iş kazalarında çok ön sıralara yükselirken, az nüfusuna karşı bir çok ilçeyi geride bırakan, Karamürsel sıranın