Gazze Haberleri

Gazze Haberleri

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Ak Parti'de adaylık tarifeleri belli oldu

AK Parti’de belediye başkanlığı adaylığı için başvuru ücretleri belli oldu. Ali İhsan Yavuz, bu seçimde adaylık aidatı almacağını, bunun yerine Gazze’ye bağış toplanacağını söyledi.  

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Karamürsel İslam-Der iyilikte yarışmaya devam ediyor

Karamürsel İslam-Der ilçe genelinde yardıma ihtiyacı olan, durumu bozuk olan ailelere ve özellikle küçük çocukları biran olsun yalnız bırakmıyor.

Karamürsel İslam Der Gazze’de yetimleri unutmadı

Karamürsel İslam Der Gazze’de umut oldu. Ramazan demek yüreklerin bir olması, iyiliklerde buluşmak, rızkı da bereketi de harmanlayıp paylaşmak demek!