Geçecek Haberleri

Geçecek Haberleri

Veliler elinizi çabuk tutun son günler

5. Sınıfa Geçecek Öğrenciler elinizi çabuk tutun son günler. Başvurunuzu hemen yapın  

Bu kış zor geçecek! İşte detaylar

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'ten son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Tek, kasım ayının sonunda İstanbul'a kar yağmasının beklendiğini belirtirken

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli geneli için uyardı!

Kocaeli geneli için yarın sağanak yağmur etkili olacak. Kocaeli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporlarına göre, parçalı bulutlu geçecek

Karamürsel Devlet Hastanesi teşeron bilgilendirme toplantısı yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesinde taşeron olarak çalışan ve 696 Sayılı KHK ile kadroya geçecek olan çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erdoğan harekete geçecek! Açıklanır açıklamaz...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın canlı yayında son dakika açıklamalarında bulunuyor.

Karamürsel'de Elektrik Hatları Yeraltından Geçecek

Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ile elektrik direkleri yer altına alınıyor.

Büyük Açılış Yarın

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyete geçecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılış töreni

Karamürsel'de döer gün sürecek kar yağışına az kaldı

Meteoroloji verilerine göre bu hafta Karamürsel'de hava yağışlı geçecek Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karamürsel'de

Bu habere dikkat.! Bu Kış Çok Sert Geçecek!

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şen, "Kış soğuk geçecek. Ciddi kar yağışı olacak. La Nina'nın başlamasıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de yağışlı ve düşük sıcaklıkların yaşanacağı bir döneme giriyoruz" dedi.

Yaz Saati Uygulaması, Saatler Ne Zaman İleri Alınacak ?

Saatler ne zaman ileri alınacak? Yaz saati uygulaması ne zaman başlayacak? Türkiye gün ışığından daha fazla faydalanmak amacıyla birçok dünya ülkesiyle birlikte yaz saati uygulamasına geçecek.

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.

Karamürselli Güreşçilerimiz Yarınki Güreşlere Hazır

TÜM KOCAELİLİ VATANDAŞLAR DA DAVETLİ Çok yakın bir zamana kadar Karamürsel sınırında yer alan ve eski beldemiz olan Altınova’nın Hersek Yağlı Güreşleri, yarın saat 11.00’de, Hersek Mahallesi’nde düzenlenecek. Güreşlerde 27 baş, 32 başaltı, 25 büyük orta ve diğer 10 boyda güreşçiler er meydanına çıkacak. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 20.30’a kadar festival havasında geçecek olan Altınova Belediyesi Hersek Yağlı Güreşleri’ne Yalova ve Kocaelili tüm vatandaşları davet etti.

Karamürsel'de Deniz ulaşımında yaz tarifesine geçildi

Karamürsel'de Deniz ulaşımında yaz tarifesine geçildi Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşımı’nda 30 Mart Pazartesi günü itibariyle yaz tarifesi uygulayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Müdürlüğü, yaz tarifesine 30 Mart Pazartesi gününden itibaren geçecek. Yaz saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte çalışma saatlerindeki değişiklikler deniz ulaşım sefer saatleri ile entegre edildi.