Gelindi Haberleri

Gelindi Haberleri

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Semetler köprüsünde sona gelindi

Karamürsel ile Semetler köyü arasındaki mesafeyi 14 kilometreye indirecek dere köprüsünde yalıtım imalatı yapılıyor

Uzun-kısa dönem askerlik farkı kalkıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında geçen hafta yapılan toplantıda yeni askerlik sisteminde artık sona doğru gelindiği belirtilirken, diğer kurumladan gelen tekliflerin de görüşüldüğü öğrenildi.

Karamürsel'de Olimpik Havuz'da sona gelindi!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

İhsaniye Barajında sona doğru gelindi

Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan 16 milyon metreküp kapasiteli, Karamürsel İhsaniye Barajı’nın inşaatı devam ediyor.

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona gelindi

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona geliniyor. SSB dolgu çalışması devam eden projenin tamamlanması ile . Karamürsel ilçesine yıllık 25,44 milyon m3 içme ve kullanma suyu sağlanacağı bildirildi.

Fikri Işık, açıkladı

Bakan Fikri Işık, füzeleri havada yakalayıp yok edecek yerli ve milli bir savunma sisteminde sona gelindiğini duyurdu.

Karamürsel Kent Meydanında sona gelindi

Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle ilçemize yapılan kent meydanı çalışmaları hızla sürüyor. Karamürsel’in cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı, otopark ve belediye binası çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karamürsel'in Yeni İncisi Dereköy Sahilde Sona Gelindi

Büyükakın Karamürsel Dereköy sahilini inceledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Sahili birinci etap çalışmasını yerinde inceledi.

Dereköy sahili Karamürsel'in Yeni cazibe merkezi olacak

Dereköy sahili Karamürsel'e cazibe katacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel Dereköy Mahallesi’nde yapmış olduğu sahil düzenlemesinin 1. etap çalışmasında sona gelindi. 1. etap 970 metre sahil bandını kapsarken, 600 metre uzunluğundaki plajda vatandaşlar denizin tadını çıkaracak.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.