Gençlik Kolları Başkanı Haberleri

Gençlik Kolları Başkanı Haberleri

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Karamürsel’de gençlerin başkanı Cengiz Can, güven tazeledi

CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Cengiz Can güven tazeledi

CHP gençlik kolları Ahmet Çalık'a sürpriz yaptı

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Kocaeli gençlik Örgütleri il Yönetim Kurulu Üyeleri, Karamürsel Gençlik Örgütü Başkanı Cengiz Can ve Yönetim Kurulu

Saadetli gençlerden Yemen çağrısı

2015 yılından beri derin bir insanlık krizi yaşanan Yemen için açıklama yapan Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş,” Biz buradan diyoruz ki

Emre Kahraman yine bir ilke imza attı

AK Parti İl Gençlik Kolları Emre Kahraman yine bir ilke imza atarak ismini yine bütün Tütkiye'ye duyurmayı başardı.

Kocaeli AK Parti'nin as kadrosu liderlerini yalnız bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz

Karamürsel AK Gençlerden Yıldırım'a tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel AK Parti Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

AK Parti’de yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman basın açıklaması yaptı.

Karamürsel Ak Gençlerde en güçlü aday Olcay Karataş

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’in yaş haddini doldurması sonrası yeni başkan adayları belli olmaya başladı.En güçlü aday olarak ise Olcay Karataş gösteriliyor.

Karamürsel AK Gençler'de Temayül tamam

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kollarında dün yeni ilçe gençlik kolları başkanı aday adaylarını belirlemek üzere temayül gerçekleştirildi.

Adem Özgüneş referandum süreci için meşaleyi yaktı

Karamürsel Kalyon Kafe'de dün akşam birincisini düzenlediği Genç Kürsü programımı ile Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanı referandum sürecinde

AK Parti'de, referandum için çalışmalara başlanıyor

Danışma meclisine Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş

ADEM ÖZGÜNEŞ KAN BAĞAŞINA DAVET ETTİ

Kan bağışının ve stokların artması için AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, tüm birimleri ile Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’de kan bağışında bulunacak.

AK Partili başkan şehit edildi

Şırnak'ta yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırılan AK Parti Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ın cansız bedeni bulundu.

İsmail Yıldırım ak gençlerle buluştu

AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliğine katılan İsmail Yıldırım,Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum dedi. AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliği kapsamında haftalık toplantılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AKP İlçe Başkanı Recep Demirel'i ağırladı. AKP Gençlik Kolları Üniversite Sorumlu Başkanı Bülent Bilgiç tarafından organize edilen etkinliğe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve üniversiteli gençler katıldı.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

Karamürsel'de Büyük Ayıp Madem Kimse katılmayacak neden çağırdınız ?

Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın konferansını 14 kişi dinledi! ‘Karamürsel belediyesinin düzenlediği konferansta ne halk vardı nede belediyeden hiç kimse’! Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansına Karamürsel belediyesinden hiç kimse katılmazken vatandaşlarda ilgisizdi. Karamürsel’de günlerdir duyurusu yapılan ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansa 14 kişi katıldı. Karamürsel Kültür Merkezinde önceki akşam Karamürsel belediyesi tarafından günler öncesinden yapılan anonslarla Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansına Karamürsel AKP ilçe başkanı, AKP Gençlik Kolları Başkanı ilçe müftüsüyle birlikte toplamda 14 kişi konferansı dinlerken Karamürsel belediyesinin düzenlediği konferansa halkının ilgisizliği yanı sıra belediyeden hiç kimsenin katılmayışı şaşkınlık yarattı!

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Merkez Camii’nde akşam namazını müteakip gerçekleştirilecek olan dua programına herkesi davet etti. Karamürsel ilçe gençlik kolları başkanı Adem Özgüneş, şehit edilen polis ve askerlerimizin ailelerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Özgüneş, dua programına katılanlara Türk bayrağı hediye edileceğini de söyledi.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

Ak Gençler piknikte bir araya geldi

İlçemiz Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ekibini bu seferde Başdeğirmen Piknik alanında bir dizi etkinlik organize etti,Gerçekleştirilen etkinliğe gençlik kolları üyeleri'de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özgüneş, gençlik kolları üyeleriyle birlikte sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Başkan Özgüneş ayrıca etkinliklerin devam edeceğini söylerken ekibim ne kadar zinde ve rahat olursa başarılarımız o kadar katlanarak büyür dedi.

Anadolu Partisinin Karamürsel ilçe Binası Açıldı

Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe Binası Açıldı Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe binasının açılışı gerçekleşti. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa katılanlar genel seçimler üzerine fikirlerini paylaştı CHP’den ayrılan Emine Ülker Tarhan’ın önderliğinde kurulan Anadolu Partisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ilçe binalarını açmaya başlayan Anadolu Partisi, son olarak Karamürsel ilçe örgütü binasının da açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, ilçe başkanı Gürsel Öztürk, ilçe yöneticileri, İzmit ilçe başkanı Gülgün Kasabal, il gençlik kolları başkanı Volkan Şişman, Gölcük ilçe başkanı Alper Sevim, ilçe kadın kolları başkanı Şermin Günaytan, Darıca ilçe başkanı Coşkun Deniz, milletvekili aday adayı Nilgün Bağaç ile partililer katıldı.

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret. Karamürsel AK parti gençlik kolları başkanı ve ekibi bugün Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlunu makamında ziyaret ettiler. Hoş bir sohbetin ardından ak parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş Narinoğluna Kuranıkerim hediye etti.

Ak Gençlerden Yıldırıma Ziyaret

Karamürsel Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları 4.Olağan kongresinin ardından Başkanlık görevini devralan Adem Özgüneş ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Karamürsel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu.

Ak Parti'de 10 ilçenin Kadın Kolları adayları açıklandı AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladı

AK Parti’de kamu kısıtlaması

AK Parti’de kamu kısıtlaması AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın İzmit, Gölcük, Gebze, Karamürsel, Dilovası ve Derince İlçe Gençlik Kolları başkanlarının görevlerine devam etmeyeceklerini kaydetti.