Gençyaşta Haberleri

Gençyaşta Haberleri

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz SGK Müdürü Kadir Kapıcıoğlu'nun oğlu Ömer Faruk Kapıcıoğlu defnedildi.

Korkunç olay! Cesedin yarısı siyanür ve silahla bulundu

İnternetten siyanür siparişi veren, Batmanlı S.N.Ş (22) isimli gencin dere içerisinde yarısı olmayan cesedi bulundu.

Presin altında feci şekilde can verdi

Olay gece saatlerinde Kartepe ilçesinde bulunan otomobil yedek parça üretimi yapan fabrikada meydana geldi.