Genelge Haberleri

Genelge Haberleri

Son Dakika İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme tedbirleri

Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak.

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Ramazan KARARLARI

Kocaeli Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın “Ramazan Ayı Tedbirleri” genelgesi ile alınan karar ve tedbirleri duyurdu.  

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Kocaeli Valiliğinden yeni corona genelgesi!

Kocaeli valiliğinden corona virüsü salgınıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede yılbaşı için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yer alırken alınan yeni kararlar da duyuruldu. 

Yarından itibaren bütün hafta denetim var!

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs salgını” konulu ek genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs salgını” konulu ek genelge gönderdi.

Kocaeli ve 14 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, hafta sonu Kocaeli ve 14 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

İçişleri Bakanlığından sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi

İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine 22 Mayıs saat 00.00 ile 26 Mayıs 00.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelge gönderdi.

Dikkat İçişleri Bakanlığı'ndan 'trafik tedbirleri' genelgesi

Genelgeye göre, 1 Haziran-1 Ekim arasında toplu taşıma araçları ve otobüslerde yüzde 50 doluluk ve maske kullanımı kriterleri denetlenecek.

4 gün sürecek sokağa çıkma yasağı başladı işte detaylar

16-19 Mayıs tarihleri arasında, 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Kocaeli genelinde 4 günlük yasağa ilişkin genelge

İçişleri Bakanlığı,15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine pazar yerleriyle ilgili yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, "Pazar Yerleri" konulu genelge ile pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan kararı 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

İçişleri Bakanlığından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma istisnalarına ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine gönderildi

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 11 Mayıs'ta açılacak olan berber, güzellik salonu, kuaförler ile ilgili yeni bir genelge gönderdi.

Kamu çalışanlarına resmi açıklama! Uzaktan çalışma imkanı verildi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, corona virüsle Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler konulu genelge Resim Gazetede yayımlandı.

Süleyman Soylu imzası ile 81 ile gönderildi

çişleri Bakanlığı'nca yaz mevsiminde artan turizm ve tarımsal amaçlı seyahatler nedeniyle kara yollarında alınacak trafik tedbirleri konusunda genelge yayımlandı.

81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı'ndan taksi genelgesi

İçişleri Bakanlığı, kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, düğmeye bastı.

Jandarma okul servislerini denetledi

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yeni tedbirler alındı. Alınan tedbirler kapsamında İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçede Jandarma bölgesinde bulunan okul servis araçlarını denetledi.

Kocaeli'de kuaförler artık ‘salı’ günleri kapalı olacak...!

Kocaeli Valiliği bir genelge yayınladı. Kadın kuaförleri artık salı günleri kapalı olacak. Erkekler ise pazar günü tıraş olamayacak

İstanbul Valiliği'nden genelge

İstanbul Valiliği, asker uğurlamalarında kuralları ihlal edenlere yasal müeyyideler uygulanacağını bildirdi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı, 81 ile referandum genelgesi gönderdi

İçişleri Bakanlığı 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili İçişleri Bakanı Soylu'nun imzası ile 81 ile genelge gönderdi.

Hasan Basri Güzeloğlu her ay vatandaşla buluşacak

İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını dinlemeleri talimatı verildi.

Yıldırım'dan Yenikapı Genelgesi

Başbakan Yıldırım, AK Parti teşkilatına Yenikapı'da yapılacak, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne ilişkin genelge gönderdi.

Ak Parti ve Belediyeler'de Tasfiye Başlıyor

AK Parti, teşkilatlara ve belediyelere 'FETÖ temizliği genelgesi' gönderdi.

Yazlık Kıyafet Uygulamasına Geçiliyor

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Kıyafetine Dair Yönetmeliğin 11. maddesi ile 26.05.2007 tarihli ve 26533 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2007/14 sayılı Başbakanlık genelgesinde belirtilen hükümler doğrultusunda, kamu kurum ve kuruluşlarında 15.05.2015 - 15.09.2015 tarihleri arasında yazlık kıyafet uygulamasına geçilecektir.

21 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ İŞTE LİSTE

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 21 ilin emniyet müdürü değişti. Bir dönem Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Hüseyin Namal da son atama kararnamesiyle birlikte Denizli İl Emniyet Müdürü oldu.

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak? 2015 yılına girmeye kısa bir süre kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014, Çarşamba gününe denk geliyor. Peki çalışanlar kaç gün tatil yapacak? Bu soru Başbakan Davutoğlu'nun genelgesiyle netlik kazandı. Tüm kamu çalışanları 2 Ocak'ta da idari izinli sayılacaklar. Böylelikle hafta sonuyla birlikte yılbaşı tatili 4.5 güne çıktı.