Girdi Haberleri

Girdi Haberleri

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Benzin istasyonuna araç girdi 1 kişi yaralandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren bir benzin istasyonuna araç girdi. 1 kişi yaralandı

Karamürsel RES üssü yapıyorlar!520 milyon TL’ye yeni bir santral daha kurulacak!

Enerji firmalarının yeni gözdesi Karamürsel, irili ufaklı çok sayıda firma Karamürsel’de rüzgar elektrik santrali (RES) kurmak için sıraya girdi. Bunlara Daven Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de eklendi. Firma RES kurması için çevre etki değerlendirme ÇED süreci başladı.  

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Karamürsel'in önde gelenleri araya girdi sükunet sağlandı

Karamürsel genelinde son günlerde yaşanan olaylara sonunda nokta koyuldu. İlçe genelinde her geçen gün büyüyen olaylar sonrası ilçenin önde gelenlerinin araya girmesi ile sükûnet sağlandı ve olaylar son buldu.

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Karamürsel Handa Aksu Fotoğrafçılık açıldı

Hande Aksu’nun sahibi olduğu Hande Aksu Fotoğrafçılık, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı adresinde hizmete girdi.    

Kızın bize emanet rahat uyu şehidim

Karamürsel ilçesinde, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak'ın kızı muhtesem bir düğün ile dünya evine girdi

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizden çıkamadı

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu  Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı.

İftar hırsızları kıskıvrak yakalandı

Karamürsel’de iftar vaktini fırsat bilen hırsızlar girdikleri inşaatı soydular ama Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önce oruç bozdular, sonra hırsızları yakaladılar.

Üç araç birbirine girdi 1 yaralı

Kaza sabah saatlerinde kocaeli Karamürsel ilçesinde meydana geldi edilinen bilgiye göre 4 Temmuz mahallesi yan yolda Z.H.  (80)

Bunalıma girdi ve kendini astı

Karamürsel'de bunalıma giren adam genç yaşta canına kıyarak kendini evde astı ve hayatına son verdi.

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

6’ncı sınıfta Karamürsel’de örgüte sokuldu!

Daha6'ncı sınıftayken FETÖ ile tanışıp örgüte alındı. Çalıntı soru ve FETÖ’cü mülakat heyetinin desteği ile Askeri Deniz Lisesi’ne girdi.

Karamürsel'in gururu Arda, Fenerbahçe’de ilk 18’de

Karamürsel'in gururu Ruhani Arda Aksoy, Fenerbahçe’de ilk 18’e girdi.

Karamürsel'de bir okul tadilata girdiği için açılamıyacak

Karamürsel’de bir okul yapılacak tamirat çalışması edeniyle 6 Eylül’de kapılarını açamayacak. O okullardaki öğrenciler başka okulda eğitime başlayacak, veliler ise bu duruma çok öfkeli

Yaşlı ve engelli kadını bağlayıp altınlarını çaldılar!

Karamürsel'de oturan F.E. (19) ve A.T. (20) isimli iki arkadaş evine girdikleri yaşlı ve engelli kadını bağlayıp altınlarını çalıp kaçtılar.

Kontrolden çıkan araç petrole girdi 2 yaralı

Karamürsel'de akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında kontrolden çıkan araç bir benzin istasyonunun içine dalarak, pompaya çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.

Kocaeli kırmızı kategoriye YÜKSELDİ!

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayılarını içeren güncel haritada Kocaeli, 100'ün üstüne çıkarak 'Çok Riskli Riskli' iller arasına girdi. 

Belediyeye bu seferde yolcu otobüsü girdi!

Kontrolden çıkan otobüs belediye binasına giriyordu! Karamürsel D-130 Karayolunda kontrolünü kaybeden bir yolcu otobüsü az daha belediye binasına giriyordu.

Kadına şiddete karşı 5 bakanlık devrede!

81 ilin valiliklerine gönderildi! Türkiye’nin kanayan yarası olan kadına şiddete karşı 5 bakanlık devreye girdi.

BETONYOL'DA KURTARICIDAN DÜŞEN MİNİBÜS DÜKKÂNA GİRDİ

Karamürsel’de sabah saatlerinde betonyol girişinde meydana gelen olayda facia kıl payı atlatıldı.

Bu kadarına pes artık TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor

TÜVTÜRK'ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesinde yangın çıkardı. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itiraz eden vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

Honda dünya genelinde 1.4 milyon aracı geri çağırdı!

Honda, dünya çapında 1.4 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı. Geri çağırmanın sebebinin, bazı araçlarda bulunan hatalı yakıt pompası olduğu belirtildi. Geri çağrılan araca sahip olup olmadığınızı VIN numarası ile kontrol edebileceksiniz.

KARAMÜRSEL’DE TANKER KAZA YAPTI

Karamürsel’de iftardan sonra meydana gelen trafik kazasında tanker durağa girdi.

Kocaeli’nin en muhteşem okulu Karamürsel’de hizmete girdi

Karamürsel’de büyük çabalar sonucu çok kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve adeta bir kampüsü andıran Akçakoca Anadolu İmam hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunu ve İmam Hatip Ortaokulunu hizmete girdi.