Gümüşalan Haberleri

Gümüşalan Haberleri

Karamürsel halkı belediye başkanına karar vermiş

Karamürsel'de sokakta gezen vatandaşa kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz diye soruldu işte cevabı.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Yangını söndürmek isterken canından oluyordu!

Semetler Mahallesi'nde, kardeşinin samanlığında çıkan yangına müdahale etmek için gelen Rasim Gümüşalan'ın (51) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu

37. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban’ı yenen Karamürselli Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan güreşlerde tarih yazıyor

Aslen Karamürselli olan, fakat başka bir belediyenin sahip çıktığı Hüseyin Gümüşalan yine tarih yazıyor

Hünkar çayırında Karamürselli Hüseyin Gümüşalan imzası

Karamürselli usta pehlivan genç yaşta Hünkar çayırında yapılan güreşlerde baş pehlivanlığı kıl payı kaçırarak üçüncü oldu.

4 HERSEK YAĞLI GÜREŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Büyük mücadelelere sahne olan 4. Hersek Yağlı Güreşleri sona erdi. Baş pehlivan kategorisinde rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı zorlu mücadelenin ardından

Karamürsel'de öyle bir düğün oldu ki, tarihe geçti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde 24.03.2018 Tarihinde gerçekleştirilen nikah töreninde bir ilke imza atıldı.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan ve Semih Turgut üçüncü oldu

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün başaltı güreşçilerinden Karamürselli Hüseyin Gümüşalan

Kırkpınar'ın en uzun pehlivanı Karamürselli ama...

Kırkpınar'ın en heybetli pehlivanı "REKLAM AFİŞLERİNDE PEHLİVANLAR DİYARI KARAMÜRSEL" den ama Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi adına kırkpınar'da

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar Karamürsel Necdet Calp İlkokulu öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü oyun havaları eşliğinde oynayarak kutladılar. Karamürsel Necdet Calp İlkokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulun konferans salonunda okul öğretmenlerine unutulmaz kutlamayla öğretmenlerin günlerini kutladı. Necdet Calp İlkokulu konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan okul aile birliği başkanı Nehir Karacan, ‘“Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir” dedi. Daha sonra Necdet Calp İlkokulu Müdürü Lokman Acar ise yaptığı konuşmada ‘Her meslek kutsal ama öğretmenlik mesleği çok farklı bir meslek. Çünkü elindeki malzeme insan. Yetiştirdiği, hizmet ettiği, çabaladığı, uğraştığı şey insan. Bu nedenle bütün meslektaşlarımın günlerini kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel TEMA Vakfı Başkanı Nilgün Önal ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Necdet Calp İlkokulunda bulunan bütün öğretmenlere birer cam fidanı hediye ederek öğretmenleri ağaç sahibi yaptı. Öğretmenler Okul Aile Birliği ve okul velilerin hazırladıkları ikramların ardından Piyanist Şaban Gümüşalan’ının bir birinden güzel çaldığı parçalarla birlikte gönüllerince eğlenerek günlerini kutladılar

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Hayatını kaybeden Yalakdere muhtarının yerine İlyas Güven getirildi

Kalp Krizinden hayatını kaybeden Yalakdere muhtarının yerine İlyas Güven getirildi Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın yerine İlyas Güven getirildi. Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden 54 yaşındaki Nail Çakır’ın yerine yönetmelik gereği Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Fatih Kılıç, Kadir Gümüşalan, Sinan Gökdemir ve İlyas Güven’den oluşan dört asil azadan İlyas Güven’i muhtar olarak göreve getirdi Kanun gereği görev sırasında hayatını kaybeden muhtarların yerlerine asil azadaki birini mülkü idare amiri yani Kaymakam’ın belirlediği İlyas Güven Haziran ayının ilk haftasında seçim yapılana kadar Yalakdere muhtarlığına getirilirken, erken seçim olduğu taktirde seçimle birlikte Yalakdere muhtarlık seçimi de yapılacak.

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübünden Muhteşem Organizasyon

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübünden Muhteşem Organizasyon. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım atış yarışmalarında, yarışmacılara başarılar dileyerek “Geleneksel hale getirdiğimiz atış müsabakalarımızı her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Atışlara çevre illerden katılımların yüksek olması bizleri mutlu ediyoruz. Amacımız önemli organizasyonlara Karamürsel’de ev sahipliği yaparak Karamürsel’in adını duyurmak” dedi.

Karamürsel'de Hareketli Saatler

Karamürsel'de 6 Ekim 2013 Yılında yaralama olayına karışan İsmail Gümüşalan olayla ilgili devam eden mahkemesine katılmadığından dolayı hakkında yakalama kararı çıkmış olduğu ve Gümüşalan'ın bu sabah saatlerinde 34 HB 6674 Plakalı araçta olduğu bilgisi gelince Karamürsel polisi alarma geçti kısa sürede aracın yeri tespit edildi ve kaça bileceği yerler polis tarafından kapatıldı . Yolların kapalı olduğunu fark eden şahıs akçat yoluna saptı peşini bırakmayan Karamürsel asayiş ekipleri avcı köy ve ardından fulacık istikametine kadar aracı takip etti aracı yakalamayı başaran polisler araçta sadece İsmail Gümüşalanın arkadaşı İ.Ö nün olduğunu bu yakalamaca esnasında Gümüşalan'ın araçtan çıktığı tespit edildi. Muhtemel gideceği yerler ve kaçtıkları yol üzerinde Karamürsel Jandarma ekipleri ve Karamürsel emniyeti geniş çaplı soruşturma başlattı.