Gündoğdu Haberleri

Gündoğdu Haberleri

Karamürsel ile Ereğli sahil yolu yaza tamam

Genel Sekreter Gündoğdu, 5 km’lik yeni sahil yolunun inşa edildiği Karamürsel’in Ereğli bölgesinde gelinen son noktayı inceledi.

Karamürsel Nihat Abiş’e emanet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlardan bazı isimlerde görev değişikliğine gitti.

Büyükakın “Erken bitirin” talimatı verdi

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu, Başkan Büyükakın’ın “Erken bitirin” talimatını müteahhit firmaya iletti.  

Karamürsel’de rezillik bu sefer bitiyor!

D-130 Karayolu Karamürsel Merkez’de 2 yıl önce başlayan ve yapımı üstlenen firmanın işi bırakması üzerine Büyükşehir sözleşmeyi feshetmişti.

Karamürsel’de kaybolan cüzdan, Hatay’dan gelen mesajla sahibine ulaştırdılar

Memleketi Hatay'a giderken cüzdanını Karamürsel otobüsünde kaybeden yolcunun annesinden gelen mesajla cüzdanı hemen bulunarak sahibine ulaştırıldı

Yıldırım, Denizcilik fakültesini başka yere kaptırmayız

​Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesine kazandırılan Simülatör Merkezi ve Kantin açılışı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleşti.

O Personeller Görevlerine Geri Döndü

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası YÖK’ün talimatıyla görevinden uzaklaştırılan personeller hakkındaki haberimiz.

Uzmanlardan Marmara İçin Korkutan Haber

Deprem Uzmanları son depremlerin Marmara'da beklenen büyük depremin habercisi olduğunu ve yaşanacak depremin 7 büyüklüğünün üzerinde beklendiğini söylediler.

KARAMÜRSEL KENT KONUTTA 98 DAİRENİN İHALESİ TEKRAR YAPILIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli’deki Karamürsel Merkez Kent Konutları ve İzmit Gündoğdu Konutları’nda bulunan dairelerden 102’sini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10.039.000 TL GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Prof. Dr. Sadettin Hülagü I.Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresine Katıldı

Karamürsel İlçesi'nde gerçekleştirilen kongrenin açılışında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yüksekokulu yaptıran ve bir süre önce yaşamını yitiren dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Gazanfer Bilge'nin eşi Yıldız Bilge, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, denizcilik sektörünün temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversiteli Genç Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.